Csodaszép fürdőszobai megoldások, amikből Ön is inspirálódhat!
2020. február 10. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Csodaszép fürdőszobai megoldások, amikből Ön is inspirálódhat!

9 olyan ötletet mutatunk be, amelyben van valami különös, izgalmas megoldás. Lehet az egy frappáns helykihasználás, egy vizuális játék, vagy a színek meghökkentő kombinációja, mindegyik példánkra jellemző, hogy a végeredmény elképesztő és inspiráló. Ön melyiket szeretné az otthonában?

  • Egyik oldalán íves tükör, fa mosdó

A modern fürdőszobai összeállításban nemcsak az egyik oldalán íves tükör és a szép fa mosdó különleges, de a műalkotásnak is beillő kerámia burkolat is csodás.

  • Fa hatású kerámia burkolat díszítőelemként

A fehér dekorációban a márvány burkolólapok közé vízszintesen berakott fahatású kerámia csíkok sokkal érdekesebbé teszik a teret.

  • Okos helykihasználás keskeny szekrénnyel

Keskeny tároló fa ajtókkal a fürdőkád és a falra szerelt WC között. Nemcsak praktikus helykihasználás, de jól néz is néz ki a WC mögött kiépített gipszkarton fal sima felületének megtörése természetes fa textúrával.

  • Érdekes burkolatok, fa mosdópult és polcok, színek harmóniája

Sokkal könnyedebb a tér, mintha egy zárt szekrényt használtak volna a mosdó alatt. A burkolatok és az ajtó színei szépen passzolnak egymáshoz és a meleg fa felületekhez.

  • Réz csíkok a fugán, nagy márványlapok között kis fürdőszobában

Kicsi, de elegáns fürdőszobában jól működik a dekoráció ötlet: vízszintesen és függőlegesen egy-egy fugacsíkra réz díszítést raktak.

  • Vizuális térelválasztás színekkel és burkolatokkal

Két teljesen elkülönülő zónára osztotta a lakberendező vizuálisan a fürdőszobát a zöld fal- és mennyezet színnel. A másik oldalon semleges színű burkolatok, fehér szabadon álló kád.

  • Különböző méretű burkolólapok

Izgalmas megoldás a nagyméretű téglalap alakú burkolólapok vízszintesen a padlón és falon, és a kisebb méretű, keskeny csempe függőlegesen felrakva a fürdőkád mögötti falra

  • Kis alapterületű fürdőszoba zöld fekete fehér színpalettával

A mosdó alatti fürdőszobai szekrény lapja, egy kis polc és a fal mellé helyezett lépcsős polc világos faanyaga hozzáad egy kis természetes hangulatot a dekorációhoz. A fürdőszoba káddal szerelt, üveg kádparavánnal a zuhany mellett.

  • Zuhanyfülkés fürdőszoba bézs és mintás csempével

A kicsi, zuhanyfülkével szerelt fürdőszoba mérete ellenére kényelmesen használható. Van beépített tárolóhely a WC fölött, mosdóval integrált fürdőszobai szekrény és tárolós fürdőszobai tükör, törölközőszárító radiátor.

A lakbermagazin.hu cikkei nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4615436130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása