Így lesz az Ön otthona is vidám, színes és egyedien kreatív
2020. április 20. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így lesz az Ön otthona is vidám, színes és egyedien kreatív

Biztosan Ön is látott már olyan otthonokat, amiket még hetekkel később is fel tudott idézni, annyira egyediek és vidámak voltak. Ezekben az otthonokban általában nagyon jól érzi magát az ember, a színek, a formák, a kreatív megoldások vidámsággal töltik meg a lakókat. Hogyan lehet ezt elérni? Erre mutatunk pár csodaszép ötletet!

Kreatív és vidám falakat úgy teremthetünk, ha megfelelő arányban, harmonikus színvilággal illesztjük és válogatjuk össze a különböző csempeformákat, színeket, dekoratív elemeket. Az igen divatos geometrikus trend mintái erre tökéletesen megfelelnek.

Figyelem: nem minden azonban a minta! Izgalmas látványt kapunk a csempelapok elrendezésével, formájával, a különböző lerakási variációkkal. Nézzünk erre pár ötletes megoldást.

Fiatalos, skandináv urbanisztika

Gyönyörű, egyedi kombinációt teremthetünk a járólap és a faburkolat kombinálásával. A két különböző felület találkozása határozott térrendezést eredményez, a látvány magáért beszél!

Színes és vidám minták - a retro híveinek…

A geometrikus alapminták kombinációiból - kör, félkör és négyzetek, háromszögek – létrejött dekoratív mintákat leginkább pasztell árnyalatokkal szokás társítani. Igazán üdítő színfoltja lehet otthonunk bármely terének, legyen az akár a nappali, a konyha vagy a fürdőszoba.

Egy falsík élénkebb, színesebb burkolásával játékos, kreatív, fiatalos tereket teremthetünk. Ügyeljünk arra, hogy a burkolatok mintájában megjelenő színek valahol köszönjenek vissza az enteriőr részletein, kiegészítőin. Ha a szaniterek vagy a bútorok hófehérek, valóban üde kontrasztot kaphatunk.

Elegáns effektek – a minták és a formák bűvöletében

A hatszögletű csempeminták kiválóan formázzák, mintázzák a teret, izgalmas látványt nyújtanak, de mégis képesek elegánsak, letisztultak maradni.

 

Megtetszett valamelyik ötlet? Érdemes most belevágni a felújításba, bármennyire furán hangzik is ez első hallásra. A koronavírus-járvány idején is nyitva vannak a kereskedések délután 3 óráig, folyik a megrendelések kiszolgálása, és most szakembert is könnyebben lehet találni, aki szívesen elvállalja a munkát. A szigorú egészségügyi javaslatokat és előírásokat természetesen ajánlott betartani a felújítás során is.

A palatinusfurdoszoba.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8815610148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása