Bámulatos: 5 új színötlet, amely életre kelti a konyhát
2020. június 08. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Bámulatos: 5 új színötlet, amely életre kelti a konyhát

Önnél is fehér a konyhabútor színe? Ez a leggyakoribb választás, de egy idő után kissé unalmassá, egyhangúvá válhat. Ha kifejezetten egyedi, látványosabb, személyesebb hatásra vágyik, érdemes kipróbálni élénkebb, erősebb színeket! Jöjjön 5 inspiráló színötlet a konyhába!

  1. tipp: Vidám sárga konyhabútor

Azonnal beragyogja a napfény a konyhát, és mindenki vidáman lép be a helyiségbe, ha a kellemesen meleg sárga színt választjuk. A képen látható konyha tulajdonosai valami szokatlanra és egyedire vágytak, a bútorok színét illetően a választásuk a Benjamin Moore cég Yellow Oxide árnyalatára esett.

  1. tipp: Egy különleges kék színárnyalat

Sokan túl merésnek gondolják, de márvány mintázatú fehér munkalapokkal, szimpla fehér metró csempe hátfallal és réz fogókkal egészen lenyűgöző végeredményt kaphatunk, ahogy az a képen is látható.

  1. tipp: Szép bézs konyhabútor

A bézs ideális választás azoknak, akik könnyű és légies hatásra vágynak, ami mégsem tűnik sterilnek, mint a fehér. A képen látható szürkés-bézses árnyalat a tiszta fehérhez képest melegebb hatást kelt.

  1. tipp: Mélykék és mélyzöld konyhabútor színkombináció

Aki nem fél a határozott, mély színektől és valami különlegesre kombinációra vágynak, válasszák a mélykék és a mélyzöld nyerő kombinációját. Kiegészítésként a munkalapok készüljenek márványból, a padló legyen egészen sötét árnyalatú fa. A képen látható megoldásban a konyhai hátfal márvány és réz berakásos, mely merészen a mennyezetig lett felrakva az ablak fölött.

  1. tipp: Mentazöld felső konyhaszekrények

A képen látható konyha tulajdonosai szeretik a zöld színt, így egy fehér – mentazöld kombinációt választottak. A színátmenet az alsó és felső konyhaszekrények között könnyed, a kontraszt természetes. A többi felület semleges, így a zöld marad a fókuszban.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7115739638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása