Nyári lakásfrissítés! 5 friss falfesték szín, ami fény visz az otthonodba
2020. június 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Nyári lakásfrissítés! 5 friss falfesték szín, ami fény visz az otthonodba

Nem mindegy, hogy milyen falfesték díszíti a lakások és házak belső falait, mert a lakókörnyezetben uralkodó színek bizony erősen kihatnak a lakók lelki állapotára és hangulatára. Kiváltképp most, amikor a korábbiaktól eltérően, jelentősen megszaporodott a home office munkát végzők és az egyéb okból otthon maradók száma szerte a világon.

Nálunk sincs ez másként, így napról napra szembesülünk azzal, hogy a tavasz vége felé közeledve már a nyár kopogtat az ablakainkon. Mi mással is csalogathatnánk be a táncoló napfényt az otthonunkba, ha nem 2020 legtrendibb, friss és feltöltő falfesték színeivel? Lássuk, hogy melyik az 5 legnépszerűbb!

trendi-nappali_03.jpg

A falfesték trendek örök kedvencei: a megunhatatlan krémes árnyalatok

 

A falfesték trendekben betöltött szerepük, időtállóságuk és népszerűségük vitathatatlan, amit többek között a változatos stílusokhoz való jó kombinálhatóságuknak köszönhetnek.

Ezekkel a kissé bézses, leheletnyit szürkés árnyalatokkal kapcsolatban nincs is szükség szavakra, a fenti kép önmagáért beszél.

Égszínkék varázslat

phpthumb_generated_thumbnailjpg-4.jpg

 

Aki szereti a kéket, egészen biztosan örül az égszínkék falfesték idei népszerűségének, hiszen ez a szín igazi megnyugvást nyújt és nem mellesleg csodálatos megjelenést kölcsönöz a szoba falainak.

Az általa sugallt szabadságérzet pedig még egy ok arra, hogy idén Ön is merjen nagyot lépni és bevinni a ragyogóan kéklő égbolt ezernyi csodáját az otthonába.

Napsárga - ha nem éri be kevesebbel

 

A bevállalósabbak örömére a nap csodálatos és feltöltő színe is a lakásokba, illetve házakba varázsolható. Ha esetleg túl soknak érzi, kezdetnek egy-egy falat vagy nyílászárót érdemes erre a színre festeni. A hatás garantált.

Vigye be a természetet az otthonába a gyönyörű pasztell zöld árnyalatok segítségével

 

Kellemes, megnyugtató és kifejezetten kifinomult hatást keltenek a pasztell zöld falfesték árnyalatok, amelyek végre azok  számára is tető alá hozhatják a természet közelségének érzését, akik a korábbi élénkebb zöldes árnyalatokat túl  erősnek, túl soknak tartották.

Verhetetlen páros: a bájos pasztell rózsaszín és a fehér

 

Akár gyerekszobába, akár nappaliba vagy háloszobába kerül ez a mesés színkombináció, egy biztos, lenyűgöző és könnyed, otthonos hatást kelt.

2020 nyarán tehát a falfesték trendekben a napfény becsalogatása a fő cél, amit kellemesen lágy, színekkel és színkombinációkkal éppúgy megtehetünk, mint a lehelletnyit élénkebb égszínkékkel vagy a felüdítő napsárgával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7715720252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása