A 7 legjobb színkombináció fürdőszobába – inspirálódjon innen!
2020. augusztus 20. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A 7 legjobb színkombináció fürdőszobába – inspirálódjon innen!

Kellemes színkombinációk, amelyek energizálják a teret! Ön is ezt a hatást keresi, amikor a fürdőszoba felújításához keres inspirációt? Mindannyian a fürdőszobában kezdjük a napunk, és bizony néha jól jön egy kis segítség ahhoz, hogy 5 perc alatt formába tudjuk hozni magunkat. Ebben nagy segítségünkre lehet a fürdőszobánk színvilága: jöjjön most 7 olyan színkombináció, ami élénk, élettel teli hangulatot varázsol a helyiségbe!

7-legjobb-szinkombinacio-furdoszobaba.jpg

Fürdőszoba színek, amelyek az Ön fürdőszobáját is újjá varázsolják

  1. Vissza a természethez!

Kezdjük a klasszikus vakációs kérdéssel: hegyek vagy tenger? Hogy mi köze ennek a fürdőszobához? A természet inspirálta színekkel könnyedén megidézhető egy tengerparti vagy egy alpesi kirándulás hangulata. Használja a kék vagy a zöld különböző árnyalatait fa (vagy fahatású) felületekkel kombinálva, hogy a vakáció vidámsága és mozgalmassága egész évben elkísérje!

  1. Narancs és egy semleges szín

A narancssárga élettel teli szín, amelyet azonban kevesen használnának a lakásukban nagy felületeken. Éppen ezért érdedmes színkombinációban gondolkodni: az extravagáns narancs kis felületen, például a mosdó és a tükör közötti felületen, a kád oldalán vagy a zuhanyfülkében is remekül tud érvényesülni, a harmóniáról viszont a kombináció másik párja, egy világos semleges szín vagy a fehér gondoskodik. A kis felületen használt élénk színek hatása a kontraszt miatt remekül érvényesül.

  1. Az év színe

A 2020-as év színe a klasszikus kék, ami természetesen a fürdőszoba trendekben is megjelenik. Nagy előnye, hogy bármely fürdőszobát a wellness szentélyévé varázsolhatunk a klasszikus kék használatával, amennyiben szürkével vagy világos bézzsel kombináljuk. 

  1. Citromsárga és szürke

Még azok is élvezni fogják a reggeli zuhanyozást, akik a délig alvásra esküsznek, ha egy friss, citromsárga zuhanyfülke vár rájuk a fürdőszobában. Ez a szín egész egyszerűen felébreszti az érzékszerveket! Szépen kombinálható sötétszürke járólappal, hiszen ebben az esetben is érvényes, hogy a hatás kedvéért a fürdőszoba többi részében ajánlott visszafogott, semleges színeket választani.

  1. Az elegancia nagykövetei

Ne hagyjuk figyelmen kívül az eleganciát sugárzó megoldásokat is, hiszen nem kell harsánynak lenni egy helyiségnek ahhoz, hogy kellemesen érezzük benne magunkat. Például a sötét dió és egy világos kék vagy ezüstös szürke nagyon modern és ugyanakkor elegáns megjelenést biztosít.

  1. Menta és fehér

A menta nagy kedvenc: halvány, mégis frissítő hatású szín. Fehérrel társítva tavaszi hangulatot visz a fürdőszobába, amit tovább hangsúlyozhatunk cserepes vagy vágott növényekkel. Mini oázis a lakás kellős közepén!

  1. Türkiz és arany

Legtöbb esetben ajánlott egy domináns színt választani, amit hangsúlyozhatunk egy második szín segítségével, ami kisebb felületeken, általában kiegészítőkön jelenik meg. Ha türkiz csempét választunk a falra, a tükörkereten, bútorfogantyúkon stb. megjelenő arany szépen kiemeli az árnyalatot, és az összhatás kiegyensúlyozott és egyben látványos lesz.



A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5216106092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása