5 falszín, amitől nagyobbnak tűnik a nappali. Önnek melyik tetszik?
2020. szeptember 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 falszín, amitől nagyobbnak tűnik a nappali. Önnek melyik tetszik?

Egy-egy falszín tágítja, más színek pedig összenyomják a teret. Ha szeretné optikailag megnövelni a nappaliját, használja a színeket tudatosan. És hogy mely színekkel érheti el a kívánt hatást? Tartson velünk, azonnal eláruljuk!

5_falszi_n_amito_l_nagyobbnak_tu_nik_a_nappali_o_nnek_melyik_tetszik.jpg

 

  • A falszín, ami szinte mindenhol megállja a helyét: bézs

 

A bézs falszín egy kifejezetten semleges szín, ami szinte mindenhol jól mutat. Egyszerre alkalmazható egy erőteljesebb kiegészítő színekkel ellátott helyiségben és egy rendkívül visszafogott, akár minimalista stílusjegyeket ötvöző szobában is. 

Egy biztos, ha a világosabb árnyalatokat választja, szinte becsalogatja a fényt és ezáltal a tágasabb teret varázsolhat magának bárhol, bármikor. 

 

  • Hozza be nappaliba a nap ragyogását a sárga szín használatával

 

Hasonlóan működik a sárga szín is, amennyiben nem túl élénk, hanem inkább világosabb és finomabb tónusú.

A sárga a vidámságot, a napfényt és az optimista hangulatot jeleníti meg a szobában. 

 

  • Természetes hatás zölddel

 

Természetes térérzet növelő színek a zöld szintén világosabb árnyalatai. Mivel a mai rohanó világunkban egyre kevesebb lehetőségünk van eljutni a szabadba, érdemes a természetet becsalogatni a szobába, egy-egy kellemesen nyugtató és különleges, de nem túl élénk, világos zöld színű fal segítségével.

  • A tér tágításában verhetetlen: a kék

 

Ha a tér tágításáról van szó, akkor a falszínek között a kék szín a befutó. A kék is a nyugalmat, természetességet és a letisztult hangulatot áraszt.

A kék falszín kifejezetten relaxáló hatású, ezért gyakorlatilag mindenhol alkalmazható.

Különösen jól mutat és szinte azonnal nyugodt hangulatot teremt pl. előterekben, hálószobákban és a relaxációs színterként szolgáló helyiségekben, mint pl. a nappaliban vagy a fürdőszobában is.

 

  • Kihagyhatatlan szín: a fehér

 

A fehér mindig friss, mindig a tisztaságot és az üdeséget szimbolizálja. A fehér falszín barátságossá, kifinomulttá és könnyedebbé teszi a helyiségeket. 

Ugyanakkor, nem érdemes túlzásba esni a fehér szín falszin használatával, mert a visszájára is fordulhat és túlzottan steril, túl rideg benyomást is kelthet.

Bármilyen szín mellett is döntsön, a Silancolor Pittura nagy páraáteresztő és vízlepergető képességű, szilikon bázisú diszperziós falfestékkel a tökéletes végeredmény garantált.

 

A 5 és 20 kg-os kiszerelésű vödrökben megvásárolható Silancolor Pittura a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel kiegészítve széles színválasztékban elérhető, ráadásul kiválóan alkalmas a különböző bel- és kültéri falakra egyaránt.

Még többre is kíváncsi? Tekintse meg a széles falfesték kínálatunkat itt>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4816193240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása