Vessen véget a fürdőszobai káosznak: ettől a 3 dologtól szabaduljon meg
2020. október 01. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Vessen véget a fürdőszobai káosznak: ettől a 3 dologtól szabaduljon meg

A fürdőszoba a kikapcsolódás, pihenés és relaxáció helyszíne. Éppen ezért érdemes rendet tartani és a lehető legotthonosabbá alakítani.

Sokan azonban felesleges kacatokkal és használati tárgyakkal valóságos káoszt alakítanak ki a fürdőjükben. Ha az Ön fürdőszobájára is ráférne egy kisebb lomtalanítás, olvasson tovább!

vessen_ve_get_a_fu_rdo_szobai_ka_osznak_etto_l_a_3_dologto_l_szabaduljon_meg.jpg

Ha a fürdőszoba nem ad hozzá semmit a napjához, eljött az ideje a változásnak

 

A fürdőszoba ugyanis az a hely, ahol kezdődik és végződik a nap. Ha nem nyugodt hangulatot árasztó helyiségként van jelen az életében, akkor eljött a változtatás ideje!

A kiürült flakonoknak a szelektív kukában a helyük

 

Sokan esnek abba a hibába, hogy gyűjtögetik a kiürült tusfürdős és egyéb tisztálkodószeres flakonokat, illetve tégelyeket a fürdőszobában, azzal a reménnyel, hogy az alján maradt 1-2 cseppet majd egyszer még felhasználják.

Ne ringassa magát hiú ábrándokba! Úgyis talál egy újat, kellemesebb illatút, jobb bőrápoló összetevőkből állót, vagy épp egy 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonban árusított, zöldebb terméket a közeli drogériában, ami miatt soha nem fog sor kerülni arra, hogy a hetekkel, illetve hónapokkal ezelőtti maradékokat felhasználja. 

Ha pedig mégis, akkor tegye meg mielőbb és szabaduljon meg a felesleges dolgoktól, hiszen csak a helyet foglalják és a porfogáson kívül már semmire sem jók.

 

  • Amik nem a fürdőszobába valók

 

A tisztítószer, vödör, lavór és társaik nem kifejezetten a fürdőszoba ékességei. Találjon számukra megfelelőbb helyet, pl. egy zárt szekrényben, ahol nincsenek szem előtt, de bármikor könnyedén elővehetőek és használhatóak.

Meg fogja látni, hogy rengeteg hely felszabadul a fürdőszobában és máris sokkal otthonosabbá válik.

Ugyanez a helyzet a nagy kiszerelésű egészségügyi papír csomagokkal, illetve a tisztítószerekkel is, amelyeket szintén érdemes inkább egy zárt szekrényében, rendezett körülmények között tartani.

  • A szennyestartó ezer arca

 

Vannak, akik a szennyes ruhákat csak ledobják a fürdőszoba sarkába és ott gyűjtik össze a megfelelő mennyiséget a mosáshoz. Ön ne tegye! Használjon szennyestartót!  

A szennyestartó ugyanis sok mindenre jó. A ruhákon kívül, számtalan tárgyat el lehet rejteni benne. Szinte nincs olyan fürdőszoba amelyikben ne mutatna jól egy odaillő szennyestartó, amennyiben zárt és különleges megjelenésű. Szerencsére ma már számtalan lehetőség közül választhat. 

Tarthat benne törölközőket, wc-papírt vagy akár a fentebb már említett tisztítószereket is. A lényeg, hogy ne csípjen le túl sokat a térből, hanem inkább simuljon bele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1016193354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása