Ősszel különösen megéri felfrissítenie ezt a két helyiséget
2020. október 19. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ősszel különösen megéri felfrissítenie ezt a két helyiséget

Ősszel érdemes kicsit felfrissíteni, megújítani otthonunkat, hiszen egyre több időt töltünk majd itt a hideg hónapokban. Nem feltétlenül kell lecserélnünk az összes burkolatot, nyílászárót és bútort, de egy-egy aprósággal, kiegészítővel már drasztikus, pozitív változásokat érhetünk el mind stílus, mind funkcionalitás tekintetében. Ez főleg a fürdőszobára és a konyhára igaz! Mutatunk is 5 ötletet, amit ezekben a hónapokban megvalósíthat.

Tipp #1: Színes ajtók

Próbálja ki ezt az egyszerű ötletet: fesse be az ajtókat érdekes, merész színűre. Az egész lakás hangulata azonnal megváltozik.

Tipp #2: Fotónyomatok a konyhaszekrényekre

Egészen egyedi dekorációra ad lehetőséget a fotónyomattal megbolondított konyhaszekrény. Van kedvenc képe vagy motívuma? A konyhaszekrényen biztosan jól fog mutatni.

Tipp #3: Színes háztartási gépek, berendezések

Ha mégsem szeretné megkockáztatni a színes konyhabútort, legyenek a berendezések színpompásak. A hűtőtől kezdve a kávéfőzőn át számtalan háztartási gép van szem előtt a konyhában, és ezek a vidám színeikkel a legszürkébb reggeleket is feldobhatják. Ha éppen mostanában venne ilyen gépet, fontolja meg, hogy a színes verziót választja.

Tipp #4: Sárgaréz a konyhában

A konyhába általában a hagyományos, króm csaptelepeket választjuk. Pedig a sárgaréz kiváló alternatíva, amely modern, klasszikus és rusztikus környezetben is megállja a helyét.

Tipp #5: Kőből készült mosdók és kiegészítők

Bármilyen stílusú is a fürdőszoba, modern, klasszikus, minimál vagy rusztikus, a kőből készült mosdók egészen egyedi karaktert adnak a helyiségnek. Ha ilyen nagy változtatást most nem szeretne kivitelezni, akkor a kiegészítőket cserélje le kőből készültekre, egészen izgalmas hatást keltenek.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1716239994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása