3 Mapei trükk, amivel ötletesen frissítheti fel a hidegburkolatokat
2020. november 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 Mapei trükk, amivel ötletesen frissítheti fel a hidegburkolatokat

A hidegburkolatok hosszú évekig kitartanak, tartósak, és bizony nem minden esetben szükséges leverni őket, amikor felújításra adjuk a fejünket. 3 olyan terméket mutatunk be, amelyeket a Mapei kifejezetten azzal a szándékkal tervezett, hogy gyorsan és látványosan lehessen felújítani a már megunt hidegburkolatokat. Nagyszerű eredményt és teljesen új hatást érhet el, ha ezeket a termékeket használja!

3-mapei-trukk-hidegburkolat.jpg

1. trükk: Elszürkült, piszkos fuga felfrissítése

A fuga színének felfrissítésével nem csak a hidegburkolat, hanem az egész helyiség megújul. A Fuga Fresca használata egyszerű, a teljes munka megvalósítható egyetlen délután alatt. Praktikus tulajdonsága, hogy használatával a fugaszín egyenletesebbé válik, csökkenti a vízfelvételt, ami megkönnyíti a tisztítást. Az elszürkült, elkoszolódott fuga nagyon sokat ront a burkolat látványán, ha felfrissítjük, úgy fogjuk érezni, mintha csak a tegnap burkoltunk volna.

2. trükk: A fuga átszínezése

A csempéhez általában hasonló árnyalatú fugát szoktak választani, de mi lenne, ha ezúttal kipróbálnánk valami újat? Mondjuk fehér csempéhez színes fugát? A Fuga Frescát ebben az esetben is segítségül hívhatjuk, mivel a fuga átszínezésére is alkalmas. Ha fehér hidegburkolathoz színes fugaszínt választunk, arra ügyeljünk, hogy a választott szín egyezzen meg a helyiségben már uralkodó színnel (pl. a falfesték színe).

A Fuga Fresca 26 színben érhető el, nézze meg itt a színeket>>

3. trükk: csillám/glitter fugázók

A fuga ragyogása függ a ráeső fény szögétől és erejétől, természetes fényben lágyabban, mesterséges fényben erőteljesebben csillog. Vagyis, ha a fürdőszobában változóak a fényhatások, ezek függvényében a fuga is változni fog.

A műgyanta alapú Kerapoxy Design fugázóanyaghoz MapeGlitter metálfényű színes csillámot adagolva olyan fugázóanyagot kapunk, aminek az exkluzív megjelenésén túl számos előnyös tulajdonsága van:

  • Nem foltosodik, nem repedezik.
  • Könnyen tisztítható, mivel a szennyeződéseket és a vizet nem szívja magába.
  • Színtartó, a tartósság más fizikai tulajdonságaira is igaz.
  • Minden fugaszélességnél egységes, szép fugakép érhető el használatával.
  • Vegyszerálló.

A MapeGlitter ezüst és világos arany színben érhető el, valamint kérésre 22 további színben rendelhető.

Tudta, hogy a Mapei kínálatában többféle fugázóanyagot is talál? Amennyiben bizonytalan, hogy melyik termék lenne a legmegfelelőbb, vegye igénybe ingyenes szaktanácsadó szolgálatunkat>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5016287230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása