5 zseniális és pofonegyszerű ötlet karácsonyi dekorációhoz
2020. december 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 zseniális és pofonegyszerű ötlet karácsonyi dekorációhoz

Senki nem szeret az utolsó percekben kapkodni a karácsonyi hangulat megteremtésével, de sokszor nincs elég idő ahhoz, hogy igazán különleges dekorációkat készítsünk. Íme, 5 tipp, amely alapján tényleg nagyon hamar elkészül a karácsonyi otthon. Az ünnep pillanatok alatt itt van, vágjon bele mielőbb a dekorok elkészítésébe!

  • CSILLÁMOS IZZÓK

Az elhasznált, régi izzókba új életet lehelhet, ha ragasztóba, majd glitterbe mártja őket. Damillal vagy dróttal a lakás bármely pontjára felaggathatóvá válnak.

  • KARÁCSONYI GYERTYATARTÓK

Ha már elől van a ragasztó és a csillámpor, keressen pár üres befőttesüveget, és percek alatt készen vannak a csodálatos hangulatot varázsoló gyertyatartók. Szalaggal és karácsonyfadísszel lesz teljes az egyéni dekoráció.

  • FAHÉJRÚD KARÁCSONYFÁK

Ehhez a díszhez csak pár alapanyagra van szüksége, mégis nagyon látványos a végeredmény. Fahéjrudak, műfenyőágak, gombok, spárga és ragasztópisztoly.

  • FÉNYFÜZÉR ÜVEGBEN

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb dekor: helyezzen világító fényfüzéreket tetszőleges méretű és formájú üvegekbe, és használja őket alternatív világításként. Extra tipp: az üveg tetejére helyezhet fenyő- vagy magyalágat, ha igazán ünnepi hangulatra vágyik.

  • HAVAS VÁZÁK

Az üres borosüvegek új életet kaphatnak karácsonyra: fesse őket fehérre, majd ragasztózza be az oldalukat, és szórja be durva szemcsés sóval.

Az otthonokesmegoldasok.hu és a morzsafarm.hu cikke nyomán. Képek forrása: 1, 2, 3, 4, 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2116328824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása