3 pénztárcabarát tipp, amivel megteremtheti álmai konyháját
2020. december 21. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 pénztárcabarát tipp, amivel megteremtheti álmai konyháját

Konyhája látványos átváltozáson mehet át anélkül is, hogy fölösleges költségekbe verné magát. Ha felújításról van szó, érdemes előbb az apró részletekre gondolni, mielőtt a nagyobb horderejű megoldások után nyúlnánk. Kezdheti kicsiben, néhány dekoratív elemmel, vagy kicserélheti például a teljes konyhabútor helyett csupán a fogantyúkat, és a változás már ettől is látványos lesz. Ennél sokkal több is lehetséges azonban, ha termékeinket igénybe veszi.

3-penztarcabarat-tipp-konyha.jpg

Hogyan segíthet a konyha felújításában a Mapei?

  1. A nyitott, amerikai konyhás otthonokban érdemes lehet egy merészebb színnel kiemelni a teret. A legfontosabb, mivel párás helyiségről van szó, hogy feltétlenül penészedést gátló és vízlepergető hatású festékre lesz szüksége, hogy a falak sokáig megőrizzék egészséges szépségüket és frissességüket. A konyhafalak hibamentességét a Silancolor Plus termékcsalád képes biztosítani, amely kitűnő páraáteresztő képességgel rendelkezik, így tartós és hatékony védelmet nyújt a teljes falfelület számára.
  2. Fantáziadús, merész ötleteit a konyha hátfalán is kipróbálhatja. A burkolatok választéka ma már hatalmas, de a Mapei jóvoltából a fugaszíneké sem marad el mögöttük. Mivel a konyha esetében párás, sőt vizesnek tekinthető helyiségről van szó, mindenképpen víztaszító tulajdonságú és emellett persze könnyen tisztítható fugázóanyagot választani. A Mapei kínálatából a Keracolor FF Flex éppen ilyen termék, ráadásul erre a linkre kattintva egy olyan kalkulátort is talál, amelynek segítségével kiszámolhatja, hogy mennyi fugázóanyagra lesz szüksége.
  3. Ha tágasabb konyhát szeretne, nem kell rögtön a falak megbontására gondolnia. A megfelelő optikai hatás elérése érdekében használhat óriási burkolólapokat, így minimálisra csökkentve a fugákat. Az eredmény? Egybefüggőbbnek, nagyobbnak látszó tér anélkül, hogy ez a lakás többi helyiségének a rovására menne. Az óriás lapok ugyanis a tévhitekkel ellentétben a kisebb méretű helyiségekben is remekül mutatnak. Van is ehhez egy remek, díjmentes e-könyvünk, a Burkoljon óriásokkal! Töltse le ezen a linken a tanácsadó kiadványunkat, és messzire elkerülheti az óriáslapokkal való burkolás során lehetséges hibákat.

Reméljük, hogy a cikk olvasása nyomán már be is indult a fantáziája, és lelki szemei előtt már álmai konyhája lebeg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1716324328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása