Látványos és gyors: 4 last minute ünnepi dekoráció
2020. december 21. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Látványos és gyors: 4 last minute ünnepi dekoráció

Kellene még pár ötlet, amivel igazán ünnepivé varázsolhatja az otthonát? Akár a karácsony előtti utolsó napokban is készíthetünk olyan látványos kiegészítőket, amelyek megszínesítik az idei ünnepet. Ehhez csupán néhány tárgy kell, ezeket többnyire otthon is megtalálhatjuk. Íme, a néhány perc alatt elkészíthető karácsonyi dekoráció.

Világító koszorú

Ehhez csak egy fényfüzér szükséges, valamint egy vastagabb drót, harapófogó és vékony kötöző drót. A vastagabb drótból készítsünk kör alakú formát, amire egyszerűen rátekerjük az izzósort. A rögzítéséhez használhatunk vékony kötöző drótot, de megteszi a spárga is. Ha több méter hosszú fényfüzérünk van, akkor a vastagabb merevítő drót el is hagyható.

koszoru.JPG

Ötlet és kép: lakbear.blog.hu

Úszó gyertya

Gyorsan készíthetünk úszógyertyás asztali díszt, néhány fenyőágból és termésből. A rendelkezésünkre álló üvegedényt, például egy befőttesüveget, töltsük fel vízzel. Tegyünk a vízbe néhány fenyőágat, majd helyezzük a víz színére a teamécsest vagy úszógyertyát.

uszo_gyertya.JPG

Ötlet és kép: lakbear.blog.hu

Mennyezeti dísz

Ha olyan a mennyezeti lámpánk, akkor néhány kampó vagy S-alakba meghajtogatott gémkapocs és némi cérna segítségével arra is aggathatunk gömbdíszeket.

lampadisz.JPG

Ötlet és kép: divany.hu

Tobozdísz

A legegyszerűbb módja a télies hangulat megteremtésének, ha pár tobozt elhelyezünk a lakás különböző pontjain. Egy lapos tálkába elrendezett fenyőágakkal, piros bogyós gallyakkal, egy-két karácsonyfadísszel vagy cukorkával tökéletes asztaldíszt alkothat akár pár perc alatt.

toboz.jpg

Ötlet és kép: weddingfactory.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7516328866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása