Elképesztő: ezek lesznek az ÉV SZÍNEI 2021-ben! Álomszép színárnyalatok az Ön otthonába is
2021. január 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztő: ezek lesznek az ÉV SZÍNEI 2021-ben! Álomszép színárnyalatok az Ön otthonába is

2021-ben szebbnél szebb árnyalatok jönnek, a természetesektől a klasszikusokon át a meglepőkig. Most inspiráló képeken mutatjuk a trendeket, amelyek olyan gyönyörű árnyalatokat sorakoztatnak fel, mint a tölgymoha, a sóvárgó kék, a kedélyes rózsaszín vagy épp a gyöngyszürke.

Lássunk négy, egyenként tíz csodás árnyalatot felvonultató, találó fantázianevekre keresztelt színpalettát!

Ezek a színek lesznek divatosak 2021-ben

Szentély paletta

Már a neve is meghitt ennek a palettának. A szakértő szerint megnyugtató színeit a természet ihlette, amelynek harmóniája otthon is megteremthető a paletta árnyalatai segítségével, és amelyek falon és bútorokon is remekül mutatnak.

Gobelin paletta

A Gobelin kék, zöld és sárga árnyalatai valóban egy pompás, hímzett képet idéznek. A paletta merészségét a rózsaszín adja, ami vibráló színfoltokként kelti életre a helyiséget. Az élénk árnyalatokat érdemes egy-egy kisbútoron, textileken, illetve dekoráció formájában bevinni a szobákba.

Találkozás paletta

A szakértő szerint ez a paletta a múlt árnyalataival inspirálja a jelen emberét otthona megálmodásában: csodásan illik azokhoz a lakásokhoz, amelyben a múlt stíluselemeit őrző bútorok és dísztárgyak is helyet kapnak.

Folytonosság paletta

Ahogy a lakberendező tartja, a Folytonosság fantázianevű paletta trendi, meglepő árnyalatai, kékje, lilája, sárgája felüdítik a 21. századi ultramodern, szürke-fehér otthonait. Az élénk színeket falfelületeken és textileken is szépen fel lehet vonultatni.

Természetesen mindenkinek megvannak a kedvenc árnyalatai, amelyeket szívesen visz a lakásába. Ezek a színek egyetlen tollvonásként áthúzzák és felülírják a mindenkori divatot, hiszen az a legfontosabb, hogy a lakó számára tetszetős legyen a beltér, és jól érezze magát benne.

A femina.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8916329944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása