Ez tényleg varázslat: a legapróbb erkélyből is mesebeli hely
2021. február 01. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ez tényleg varázslat: a legapróbb erkélyből is mesebeli hely

Kérem, készítse el élete legfinomabb kávéját vagy teáját, mert most egy olyan mesevilágba repítjük, ahová korábban csak J.K. Rowling tudta. És csak Önön múlik, hogy a mesebeli erkélyek egyikéből valóság lesz-e otthonában…

„Honnan máshonnan nézném a naplementét?”

Alig pár négyzetméter, mégis maga a csoda. Mi kell hozzá? Megfelelő burkolat, egy kis festék, pár kerti bútor és sok-sok növény. A segédanyagokért és a festékért nyugodtan „zargassa” a Mapei csapatát!

„Egész életemben itt akarok kávézni”

„Oké, nincs mese! Télen is inkább kabátba bújok még otthon is, de én itt akarok kávézni, reggel, délben, este.” Higgye el, egy ilyen varázslatos erkéllyel a lakásában Ön is ezt fogja mondani. Mi kell hozzá? Néhány izzó, két szék, egy apró asztal, pár virág és persze járólapok, szakszerűen, minőségi segédanyagokkal lerakva. Utóbbiban a Mapei is tud Önnek segíteni.

„A legapróbb ékszerdoboz”

Mindig is hittünk abban, hogy ha valakinek van stílusa, egy panellakásból is képes Hilton lakosztályt varázsolni. Erre bizonyíték ez az apró, de minden ízében modern és stílusos erkély. Mi kell hozzá? A fantáziája és néhány minőségi kellék, bútor és anyag. 

„Nyáron ez lesz a szobám”

Vannak dolgok, amelyek olyan jól sikerülnek, hogy képtelenek vagyunk tőlük elszabadulni. Ezt az erkélyt inkább nyár elején alakítsuk ki, mert egy biztos: éjjel-nappal a részei akarunk majd lenni. Mi kell hozzá? Izzók, virágok, nem túl drága fabútorok.

„A barátok mindig itt akarnak majd lógni”

Egy 4-5 fős baráti társaság szombat esti összejövetelének tökéletes díszlete lehet ez az erkély. A fantasztikus harmónia azonban ezen a balkonon nem születhetett volna meg a csodás burkolatok nélkül. Beton falak között nem lenne az igazi a hangulat. Mi kell hozzá? Megfelelő burkolatok, bútorok, izzók és virágok.

„Bébit senki sem ültetheti a sarokba!”

És a győztes nem más, mint ez az aprócska házimozi stúdió lampionokkal. Itt csak egy dologra figyeljünk: Bébit még véletlenül se ültessük a sarokba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9916389214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása