Ezekbe a lenyűgöző Valentin napi dekorokba Ön is azonnal beleszeret
2021. február 08. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezekbe a lenyűgöző Valentin napi dekorokba Ön is azonnal beleszeret

Lehet szeretni, lehet gyűlölni, játszhatjuk a közömböst a Valentin nappal kapcsolatban, egy azonban biztos: 10 giccses Valentin napi dekorációra jut egy szuper darab. Mi utóbbiakból gyűjtöttünk össze egy csokorral. Fogadja szeretettel!

man-giving-gift-box-valentines-day-restaurant.jpg

Hát, nem őrület, hogy máris itt a február? Nemrég még a karácsonyfát díszítettük, pezsgővel üdvözöltük az új esztendőt, most meg nyakunkon a Valentin nap. Tudjuk, az ünnep, amit senki nem ünnepel, az apró belvárosi ajándék shopok és webáruházak mégis hatalmas forgalmat bonyolítanak le ez idő tájt. 

Mi azonban hisszük, hogy ez az ünnep is túlmutathat a reklámkampányokon, ha az ajándékok vagy dekorációk kiválasztására, esetleg megalkotására szánunk egy kis időt. Ha szeret varrni, ragasztani, vágni, hajtogatni, akkor ezt a cikket is imádni fogja. 

Gyűjtse össze kellékeit, készítsen egy forró bögre teát, és kezdjünk is hozzá az örömteli munkához. 

  1. Szív a falon

Ezt a szivecskés meglepetést elkészíthetjük papír- vagy fadobozból is. A festéshez pedig akár körömlakkot is használhatunk. Ha pedig még nem vagyunk keményvonalas Valentin nap ünneplők, akkor a bejárati ajtó helyett a hálószoba ajtóra is felakaszthatjuk. 

diy-valentines-day-decor.jpg

Kép forrása: https://mycreativedays.porch.com/wp-content/uploads/2016/01/DIY-Valentines-Day-Decor.jpg

  1. Fonalba csomagolt szerelem

Egy kis karton, néhány színes fonal, és percek alatt kész ez a kedves kis meglepetés. A kartonból kivágjuk a kedvesünk nevének kezdőbetűjét, rácsavarjuk a fonalat, és már meg is vagyunk. Hát, nem aranyos?

1453821436-yarn-monogram-letters-9a-533x800.jpg

Kép forrása: https://hips.hearstapps.com/clv.h-cdn.co/assets/16/04/1453821436-yarn-monogram-letters-9a-533x800.jpg?crop=1xw:0.999375xh;center,top&resize=980:*

  1. Pulóver szívek

Ki ne csinált volna annak idején pulóverből párnákat? Most csak arra kell figyelni, hogy az apró vatta- vagy szivacsdarabkák segítségével szívformát alakítsunk ki. Könnyebb lesz, mint gondolná.

1453759805-sweater-heart-pillows.jpg

Kép forrása: https://hips.hearstapps.com/clv.h-cdn.co/assets/16/04/1453759805-sweater-heart-pillows.jpg?crop=1.0xw:1xh;center,top&resize=980:*

  1. Ha nem egy napra szól a szerelem

Ha szerelmünket nem csak Valentin napon szeretnénk kimutatni, akkor gondolkozzunk távlatokban. Ehhez tökéletes megoldás az adventi kalendáriumhoz hasonló kis képecske. Minden napra egy szerelmes üzenet. 

 10_2.jpg

https://www.thistinybluehouse.com/wp-content/uploads/2019/01/10.jpg

+1. Egy jó tanács

És a végére egy üzenet a hölgyektől az uraknak: „Fiúk, közeledik a Valentin nap. De jegyezzétek meg: a takarítás nem ajándék.”

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5416403962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása