Nincs tovább: megtaláltuk a világ 7 legcsodásabb fürdőszobáját
2021. február 15. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Nincs tovább: megtaláltuk a világ 7 legcsodásabb fürdőszobáját

Ez azonban nem minden: ezek a fürdőszobák egy kis rafinériával az Ön otthonában is kialakíthatók. Mutatjuk, hogyan…  

Hív a természet

Ebben a fürdőben minden annyira zöld, minden annyira természetes, minden annyira nyugtató, egyszóval minden annyira annyi, hogy azt se bánnánk, ha véletlenül magunkra zárnánk az ajtaját, és az egész napot itt kellene eltöltenünk

A világ legkényelmesebb zuhanyzója

Ha esetleg úgy döntene, hogy kád helyett zuhanyzót épített a fürdőjébe, válassza ezt a lépcsős megoldást, hiszen így akár ülve is zuhanyozhat. Egy kiadós zuhany ugyanis messze nem csak a tisztálkodásról szól, hanem az élvezetekről is. 

Amikor a csillagos ég alatt zuhanyozunk

El nem tudom képzelni, milyen felemelő érzés lehet tavasszal esőben ebben a zuhanyzóban állni, vagy éjjel innen bámulni a csillagokat. Ha emeleten van a fürdőszobája, ezt a kialakítást azonnal csinálja meg… és aztán hívjon meg magához

Oly picike, mégis oly csodás

Még hogy kis helyekkel nem lehet csodát művelni… Akkor hogyan lehet, hogy ezzel a fürdőszobával már percek óta nem tudunk betelni? A színek, a formák, az arányok, minden a helyén van. 

Ékszerdoboz egy panelban

Amilyen pici, olyan remek hangulatot áraszt magából ez a fürdő. A meleg színeknek köszönhetően minden téli estémet ebben a kádban tölteném. 

És még a mosógép is elfért

Remek helykihasználás, barátságos színek. Kell ennél több, ha nincs kéthektárnyi területünk a fürdőszobánknak? 

Hotel mosdó otthonra?

Vannak, akik rajonganak a hotelek letisztult eleganciájáért. Ez a fürdőszoba olyan, mintha most pottyant volna ki egy 5 csillagos szálloda elnöki lakosztályából. Drágának tűnhet, pedig ügyes anyagválasztással nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, hogy otthon is ilyen fürdőnk legyen. 

Ha szeretné megtudni, milyen anyagok kellenek, hogy a fentiekhez hasonló fürdőszobája legyen, akkor kérjen egy mindenre kiterjedő, de elkötelezettségtől 100%-osan mentes árajánlatot: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1516388268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása