Így vigye be otthonába a 2021-es Év színét egyszerűen
2021. március 11. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így vigye be otthonába a 2021-es Év színét egyszerűen

Gyönyörű enteriőröket hozhatunk létre a 2021-es Év színének kikiáltott színpárosból. Most képekkel illusztrálva mutatjuk be, hogyan csempészheti be Ön is az idei év slágerszíneit az otthonába, nagyobb erőfeszítés és kiadás nélkül is.

Két független és meghatározó szín „házassága” lett 2021-ben az Év színe: a nyugalmat közvetítő Ultimate Gray és a ragyogóan optimista Illuminating tökéletes példát mutatnak arra, hogy két teljesen különböző karakterű árnyalat hogyan támogathatja, egészítheti ki egymást.

A PANTONE 17-5104 Ultimate Gray a tartós és megbízható elemek jelképe. A tengerparton található kavicsok és a természetes elemek színét idézi, amelyek mind ellenállnak az időjárás és a természet viszontagságainak. Kiállják az idő próbáját, kitartásra ösztönöznek, az ellenálló képesség érzését erősítik, de közben nyugalmat is sugároznak.

A PANTONE 13-0647 Illuminating árnyalata világítóan fényes és vidám sárga. A pezsgő élet színe, egy aranyló és meleg árnyalat, amely energiát és bátorságot sugároz.

Hogyan csempésszük be a divatos színpárost az otthonunkba egyszerűen?

Textílián és tapétán sokszor találkozunk ezzel az erőteljes, de mégis letisztult színkombinációval. Ha éppen azt tervezzük, hogy tapétával vonjuk be az egyik falat, érdemes ezt a színpárost keresni. 

Ha a burkolatunk bármelyik helyiségben már amúgy is szürke, érdemes feltűnő, sárga színű kiegszítőkkel, berendezési tárgyakkal feldobni a szoba hangulatát. Lehet ez akár csak egy párna vagy egy lámpabúra. Ha már úgyis készültünk lefesteni egy öregebb, kopott kiegészítőt, jusson eszünkbe a színválasztásnál a sárga –képünkön a sárga láda a fürdőszobában teljesen megváltoztatja a helyiség atmoszféráját.

De elég akár a függönyt lecserélni egy szép, élénk sárga színűre, a hatás azonnal érződni fog. Ha pedig újrahuzatnánk valamelyik fotelt vagy kanapét, jusson eszünkbe az „Év színe” párosa: a kevésbé igénybe vett ülőalkalmatosság lehet sárga, a családi kanapé pedig szürke.

Ha szeretné az ötletek alapján felújítani otthonát, de bizonytalan, hogy milyen terméket válasszon a felújításához, akkor forduljon bátran a szakembereinkhez: https://www.mapei.com/hu/hu/szaktanacs

Forrás: lakaskultura.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8416438034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása