Kis fürdőszobába ötletek – berendezés, burkolat, színek, hangulat
2021. április 15. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Kis fürdőszobába ötletek – berendezés, burkolat, színek, hangulat

Ha Önnek is gondot okoz a kisméretű fürdőszobája, ezeket az ötleteket látnia kell! Olyan terveket mutatunk, ahol mindennek van helye, minden elfér és még mutatós is.

Berendezés: először is azt kell eldöntenie, hogy fürdőkáddal vagy zuhanyfülkével szeretné kialakítani a fürdőszobát, hiszen minden más ehhez képest helyezkedik el a helyiségben. A kád nagyobb kényelemmel jár, de sokkal több helyet foglal, néha például a mosógép rovására, ami ilyenkor a konyhába kerülhet. 

Burkolatok: kis alapterületen előnyösebb választás a világos színű burkolat és szín, amelyet egy-egy elem feltűnőbb színe törhet meg.

Íme, 8 különböző, kisméretű fürdőszoba berendezésének és dekorációjának tervei

  • Lássuk először is a zuhanykabinos terveket.
  1. fürdőszoba – szürke falszín, fehér csempe, fehér és kék bútor, épített zuhanyfülke

Az épített zuhany melletti szekrény rejti a mosógépet. A színek semlegesek, amelyből kiemelkedik a kék színű mosdópult.

furdo_1.JPG

  1. fürdőszoba – meleg színárnyalatok, zuhanykabin

Ha melegebb színekre vágyik, a 2. fürdőszobatervet ajánljuk Önnek. A törülközőszárító helytakarékos és praktikus megoldás. A fürdőszoba kis mérete miatt a mosógép a konyhába került.

furdo_2.JPG

  1. fürdőszoba – fehér és színes burkolatok, zuhanyfülke, klasszikus elemek

A fürdőszobában a fehér szín dominál, ezt a padlóburkolat és a mosdó vidám színei egészítik ki. A fehér beépített szekrény szinte láthatatlan, mégis rengeteg holmi tárolására alkalmas. Érdekes megoldás a zuhany ferde fala.

furdo_3.JPG

  1. fürdőszoba – épített zuhanyfülke, fehér és színes burkolatok, szürkésbarna fal

Merész választásnak tűnik a kétféle minta és szín, de az összhatását tekintve igen látványos lett ez a kisméretű fürdőszoba.

furdo_4.JPG

  • Ha mégis ragaszkodik a fürdőkádhoz, akkor is van megoldás! Mutatunk is négyet.
  1. fürdőszoba – kék falszín, fehér csempe, fürdőkád, épített polcok

Klasszikus tengerparti hangulatot áraszt a kék-fehér színkombináció, amelyet a padlóburkolat apró mintája egészít ki. A beépített polcok a kád fölött helytakarékosak és praktikusak.

furdo_5.JPG

  1. fürdőszoba – Hatszögletű csempe padlón és falon, szabadon álló kád

Érdekes megoldás a metrócsempe és a hatszögletű csempe kombinációja. A semleges színeket a mosdószekrény famintázata egészíti ki.

furdo_6.JPG

  1. fürdőszoba – szürke és fehér burkolatok, természetes hatású padlólap, fürdőkád

Ebben a tervben a mosógép nem kapott helyet, ilyenkor a konyhában kell helyet keresni a mosógépnek. A színek a természetes, földszínek csoportjából kerültek ki.

furdo_7.JPG

  1. fürdőszoba – bézs és barna burkolatok, mozaik dekoráció, fürdőkád

A vécét épített fal választja el a fürdőszoba többi részétől. A mozaikbetét izgalmasan töri meg a falburkolatot. A mosógép ebben az esetben is a konyhába került.

furdo_8.JPG

Ha bármelyik ötlet megtetszett Önnek, és további szaktanácsra lenne szüksége az új fürdőszobájához, keresse fel honlapunkat: https://www.mapei.com/hu/hu/szaktanacs-mapei

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5416458252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása