Egészen elképesztő „Ilyen volt – ilyen lett” fürdőszobák képeken
2021. május 06. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Egészen elképesztő „Ilyen volt – ilyen lett” fürdőszobák képeken

Lenyűgöző, hogy pár kreatív ötlettel mi mindent ki lehet hozni akár egy apró fürdőszobából is. Mindezt ráadásul úgy, hogy nem kell túl nagyra nyitni a pénztárcánkat.

Ha kész házat, lakást, netán panellakást vásárolunk, akkor a legtöbbször a fürdőszoba adott. Ha szerencsénk van, akkor a kád és a mosdó is olyan jó állapotnak örvend, hogy még azokat sem kell cserélni. Ilyenkor fogunk egy kanna festéket, és a fürdőszoba felújítását le is tudtuk. Aztán hetekkel, hónapokkal később rájövünk: ez a fürdőszoba nem ránk lett szabva. Se nem praktikus, se nem kényelmes, és még csak nem is tetszik nekünk. Ekkor kell belevágni a teljes fürdőszoba felújítási programba. Csakhogy akad egy kis gond:

Túl sok csábító fotó, túl nehéz döntés

Elég csak felnézni a pinterest.com-ra egy kis ihletért, hogy aztán azon kapjuk magunkat, hogy már hetek óta csak fürdőszoba képeket nézegetünk, dönteni azonban nem tudunk. Elképesztő mennyiségű csodaszép fürdőszobákról készült fotó zúdul ma már ránk az internetről. Emiatt aztán döntésképtelenné válunk, hiszen minden nap más és más fürdőszobába szeretünk bele. 

Ezért a legjobb, ha összeírjuk, mit várunk el egy fürdőszobától. Ha ez megvan, akkor már egy lépéssel közelebb is kerültünk a megvalósításhoz. 

Ne csak szép legyen, praktikus is

Sokan esnek abba a hibába, hogy a szépség oltárán feláldozzák a praktikumot. Pedig egy fürdőszobának a kényelemről is szólnia kell. Épp ezért úgy alakítsuk ki a fürdőnket, hogy az minket szolgáljon, és ne mi szolgáljuk őt. 

De hogy a szavak helyett végre beszéljenek a képek, íme néhány lenyűgöző fürdőszobaátalakulás. Ötleteket lopni szabad. 

Ha ötleteihez termékeket keres, akkor kérjen ajánlatot itt: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr816498648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása