6 elképesztő nappali, amelyből ötletet meríthet az otthonához
2021. május 31. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 elképesztő nappali, amelyből ötletet meríthet az otthonához

Íme, hat inspiráló kép, csodásan berendezett nappalikkal. Ezekből Ön is ihletet nyerhet a következő lakásfelújítás vagy átalakítás alkalmára!

Az alábbi képeken a skandináv irányzat lenyűgöző képviselőit mutatjuk be. Erre a stílusra jellemző a funkcionalitás és a letisztultság, amely segíthet átláthatóbbá tenni az otthonunk központját, valamint megteremteni a természetes harmóniát a nappaliban.

  1. Skandináv életérzés

A visszafogott színek, a fehérített olajozott padló, a letisztult stílusú csempék és padlóburkolatok nagyban hozzájárulhatnak, hogy egy alapvetően skandináv hangulatú, levegős otthont teremtsünk.

kep01_1.JPG

  1. Közel a természethez

A természet mindig remek inspiráció, ha az otthonunk dekorálásáról van szó: a képen látható nappalinak a legszembetűnőbb eleme az oszlopként felállított fatörzs, amelyet a közeli erdőből szereztek be az itt lakók.

hub_090517_8691001.jpg

  1. Kék-zöld harmónia

A tengerkék és a zöldes türkiz dominanciáját érdemes monokróm felületekkel ellensúlyozni. 

kep03.JPG

  1. Egy izgalmas darab

Az egyszerű formák és a natúr színek harmóniáját olykor érdemes megtörni egy-egy karakteresebb darabbal: a képen látható nappaliban a letisztult stílusú könyvespolc és a karakteres formájú lámpa határozza meg a hangulatot.

xl_2.jpg

  1. Fekete-fehér dizájn

A képen látható lakás tulajdonosa a koppenhágai évei során szeretett bele a dán dizájnba, amely meghatározza saját tervezésű otthonát. 

kep06.JPG

  1. Karakteres színek

A natúr árnyalatokon túl némi izgalmat csempészhetünk egy letisztult, skandináv hangulatú térbe néhány meghatározó színnel: akár egy sötétkék kanapéval vagy néhány művészi alkotással is megváltoztathatjuk vagy felfrissíthetjük a nappalinkat.

xl_8.jpg

A lakaskultura.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr116499392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása