A gyerekek imádni fogják: 5 ötlet a gyerekszoba berendezéséhez
2021. június 10. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A gyerekek imádni fogják: 5 ötlet a gyerekszoba berendezéséhez

Tanulósarok, játéktér és háló – a gyerekek szobája egyszerre több funkciót lát el, mindemellett pedig az is fontos, hogy jól érezze magát benne a lakója. Íme, 5 lakberendezési ötlet, amivel garantáltan sikert fog elérni náluk!

  • Színes álmok

Kimondottan élénk darabok is bekerülhetnek a gyerekek szobájába, csak ügyeljünk a megfelelő arányokra! A fehér és a neutrális színek mellé választhatunk harsány árnyalatú lámpákat, de jól mutat a helyiségben egy-egy merészebb színű szőnyeg vagy kisbútor is.

  • Kézzel festett falak

Képzőművészek, iparművészek vagy ügyes kezű, vállalkozó kedvű szülők is festhetnek a falra, esetleg más helyre képeket. A gyerekek imádják, ha különleges a szobájuk. Fontos, hogy ők is beleszólhassanak, milyen színű legyen egy-egy részlet vagy minta!

  • Épített világ

Sok szülő igen kreatív, így gyermekeiknek is egészen különleges világot teremtenek, esetenként teljesen egyedi tárgyak születnek: tárolóval vagy asztallal kombinált ágyak, a modulok közt egyedi lépcsők, dobogók, rejtett fiókok – izgalmas megoldások, amelyek sehol máshol nem láthatók.

  • Pasztell és natúr fa

Továbbra is kedvelt megoldás a pasztell fehérrel kombinálva. A légies színvilághoz tökéletesen illik a natúr fa, tiszta, világos környezetet teremt a gyerekszobában.

  • Csináld magad: DIY

Meghatározó darab lehet egy fehérre festett faág fogas, esetleg lóghatnak a mennyezeten kézzel borzolt papírlampionok. Az együtt készített, felújított bútorok, egyedi nyomatú párnák gondoskodnak a jó hangulatról.

A lakaskultura.hu cikke nyomán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3416562040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása