6 pénztárcakímélő ötlet, amellyel megújulhat a fürdőszobája
2021. június 17. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 pénztárcakímélő ötlet, amellyel megújulhat a fürdőszobája

Egy fürdőszoba felújítása sokszor költséges lehet. Összegyűjtöttünk néhány kevésbé drága ötletet, amelynek köszönhetően teljesen megújulhat a fürdőszobája.

  • Növény a fürdőbe

Sok növény kiválóan bírja a fürdőszoba extrém páratartalmát. A trópusi hangulathoz tegyen be egy hatalmas darabot a fürdőszoba sarkába.

  • A kis kiegészítőkön legyen a fókusz

Nem kell új vizesblokk vagy zuhanyzó, elég, ha csak a kis kiegészítőket cseréli le. Például vegyen egy karakteres zuhanyfüggönyt, izgalmas kaspókat a növényeknek, vagy néhány elegáns törölközőt, esetleg egy meghökkentő színű fürdőszobaszőnyeget.

  • A tapéták új világa

Nem kötelező végigcsempézni a falat a fürdőben. Manapság már rengeteg színű és mintájú vízálló tapéta közül válogathat, amelyekkel még egyedibbé teheti ezt a helyiséget. Ha pedig falfestésre adja a fejét, válasszon olyan festéket, amelyet kifejezetten a párás, vizes fürdőbe ajánlanak: legyen páraáteresztő, vízlepergető és penészedésgátló, mint például a Silancolor Pittura Plus.

  • Stílusosan, létrával

Szinte valamennyi háztartásban akad egy használaton kívüli létra. Fesse át, tegye a fürdőszobába és döntse a falnak! Máris van egy új, mutatós törülközőtartója.

  • Egy bohém tükör

Nagyobbat, kisebbet, érdekesebb kereteset vagy izgalmas formájút – a mosdó felett elhelyezett tükörrel az egész helyiség hangulatát átformálhatja.

  • Színezze újra!

A bútorfestés kiváló módszer arra, hogy a régi bútorokat újként tüntessünk fel. Válasszon egy karakteres színt hozzá, amelynek tónusait akár végig is vonultathatja a fürdőszobáján!

A lakaskultura.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7216562054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása