3 apróság, amitől elképesztővé válik az otthona
2021. július 21. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 apróság, amitől elképesztővé válik az otthona

Lépjen ki a biztonsági zónájából, és tegyen egyedivé minden helyiséget! Csak ezt a top 3 kiegészítőt kell becsempésznie az otthona szobáiba.

Top 3 különleges kiegészítő a lakásban

  • Nem lehet elég lámpája

Rendkívül hangulatossá teheti a szobáit, ha azokban több különböző fényforrás található. Válasszon eltérő színű és/vagy mintájú darabokat, vagy egyezzen a szín, de legyen más a stílus! Kerülje a tökéletesen összeillő mennyezeti, fali- és asztali lámpát!

  • Talpalávaló

A szőnyeg kihagyhatatlan kiegészítője a szobáknak. Segítségével hangsúlyossá tehetünk bizonyos területeket, a színek és minták segítségével összeköthetjük a szoba egyes pontjait. Nagyszerű ötlet egy tágas helyiségben szőnyegekkel felosztani a teret, így egy szobában megvalósítható a nappali, az olvasósarok és az ebédlő is. Nem fontos egyforma mintájú és különböző méretű darabokat beszereznie. Elég, ha a színárnyalat összeköti őket. Ettől válik izgalmasan mozgalmassá a helyiség.

  • Minikiállítás

Ha a hagyományos berendezési elveket követi, akkor harmonikusan elosztja a különböző kiegészítőket a szobában. Ezt most elfelejtheti: válogasson össze színes, modern, érdekes kerámiákat, képkereteket, asztali lámpát és hozza létre saját kiállítását egy kis asztalon vagy egy komód tetején. Garantáltan feldobja a helyiség hangulatát!

+1 tipp: Ne féljen a színektől

Nem uralhatják az egész otthonát a pasztell árnyalatok. Ez alatt nem azt értjük, hogy használja a szivárvány minden színét a lakásában, de nyugodtan kiválaszthat egy-egy merész színt, ami megjelenik az egyik falrészen vagy egy szép sötétítőn. Ez nemcsak a helyiséget, de az Ön hangulatát is feldobja.

EXTRA: Ha szakmai kérdése van a felújításával, építkezésével kapcsolatban, kérdezze szakembereinket >>

A lakaskultura.hu cikke nyomán, képek is onnan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr316593810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása