4 egyszerű trükk, hogy a konyhában több hely legyen
2021. augusztus 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 egyszerű trükk, hogy a konyhában több hely legyen

Kis konyhában nem lehet többfogásos ételt főzni, semmi sem fér el, és még sorolhatnánk az előítéleteket. Most rácáfolunk ezekre! Íme, 4 egyszerű trükk, amit Ön is bátran bevethet.

  • Egyen a konyhában

14402_c1.jpg

Ha szeretne a konyhában étkezni, de nincs elég hely egy ebédlőasztal számára, válasszon lehajtható szélű asztalt. Nemcsak miniétkezőt nyer ezáltal, de visszahajtva az előkészületeknél is használhatja munkalapként. Amerikai konyha esetében hasonlóan praktikus megoldás a reggeliző bárpult kialakítása.

  • Kivilágosítva

14403_c2.jpg

A világos színek optikailag nagyítják a teret. Fehér konyhabútorral, csempével és fallal ezt a hatást éri el. A vibráló fehérséget itt-ott törje meg élénkebb vagy eltérő színű kiegészítőkkel, de az is jó ötlet, ha a nyersfa melegségével ellensúlyozza a világos színt, például a konyhapultnál vagy a polcoknál.

  • Fel a plafonig

Használja ki a lehető legjobban a teret függőlegesen is: szereltessen beépített konyhaszekrényt vagy polcokat egészen a mennyezetig, így nem lesz többé gondja a tárolással. Ha polcrendszerben gondolkodik, egyedivé teheti konyháját, ha a polc mögötti falrészt színes festéssel vagy tapétával dobja fel.

  • Ne a szekrénybe tegye

A füles edényeket, serpenyőket vagy bögréket, csészéket nem kell a szekrénybe rejteni: a polcok szélére vagy a falra szereljen fogasokat, kampókat és erre aggassa őket. A szépen megválasztott darabok dekorációs elemként is nagyszerűen megállják a helyüket.

14404_c3.jpg

Ha kedve támadt egy nagyobb konyhai felújításhoz, de kérdései vannak a kivitelezést illetően, kérdezze szakembereinket >>

(A lakaskultura.hu cikke nyomán, képek is onnan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7316616882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása