Így rendezze be a lakását a horoszkópja szerint
2021. augusztus 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így rendezze be a lakását a horoszkópja szerint

Vannak, akik azt vallják, hogy egy lakást is be lehet rendezni a horoszkópok szerint. Lássuk, hogy melyik jegyben születetteknek mire érdemes odafigyelni. Az egészet fogjuk fel könnyed nyári szórakozásnak!

KOS

A heves és tüzes Kos szereti azokat a drámai elemeket, amelyeket mások számára megmutathat, különösen a lángokat vagy tüzes árnyalatokat, ezért gondoljon olyan kiemelkedő elemekre, mint egy hatalmas kandalló.

BIKA

A kitartó, alázatos és a változások iránti ellenszenv mellett az ebben a jegyben születettek jól megtervezett, szilárd bútorokat kedvelik, amelyek tartósak, elegánsak, de visszafogottak. Előnyben részesítik a lakásuk berendezésénél a gondosan megválasztott, múlttal rendelkező kiegészítőket is. Földjelként a Bikát növényekkel és teljesen természetes anyagokkal kell körülvenni.

IKREK

A gyors észjárású, kommunikatív és élettel teli Ikrek hozzon létre egy olyan helyet, amely érdekes színárnyalatokat tartalmaz, de megragadja a meleg egyszerűség érzetét is. Sok érzékszervi impulzusra és mozgásra van szükségük, ezért kulcsfontosságú az interaktív berendezés, mint például a hintaszék.

RÁK

A Rák jegyben születettek szeretik a kényelmes, puha berendezési tárgyakat és díszítő elemeket. A nyitott alapterületű lakótér tökéletes számukra, így kapcsolatba lehetnek a családtagjaikkal, miközben ételt készítenek nekik a konyhájukban. A Rákok gyakran tartanak finom illatgyertyákat és friss virágokat, hogy hívogató légkört teremtsenek.

OROSZLÁN

Az Oroszlánok függetlenek, és szeretik a saját útjukat járni, nem félnek friss árnyalatokat, mintákat és stílusokat kipróbálni. Az Oroszlánoknak sok fényre van szükségük az életükben, rengeteg ablaknak és tetőablaknak kell lenniük lakóhelyükön, és szeretik a nagy képeket is.

SZŰZ

A Szüzek praktikus egyének, akik értékelik a rendezett környezetet, felesleges tárgyak nélkül. A tisztaság és az egészség szintén nagyon fontos számukra. Részletorientáltak és szervezettek, otthonaikban és dekorációikban tárolók és naptárak találhatók, amelyek egyaránt vonzóak és funkcionálisak.

MÉRLEG

A Mérlegek a lakberendezésben leginkább az egyensúlyra vágynak. Egyszerű, de jól elkészített bútorokat, és olyan természetes tárgyakat választanak, mint a multifunkcionális szövött kosarak.

SKORPIÓ

A Skorpiók intenzív, szenvedélyes emberek, akik szeretik az érzéki dekorációkat a házukban. Hajlamosak megszállott gyűjtésre. Ciklikus természetük azt jelenti, hogy bár szenvedélyesen gyűjtenek dolgokat, néhány évente az újrakezdés jegyében megszabadulnak a felesleges holmiktól.

NYILAS

A Nyilas jegyben született emberek szeretik dekorációs gyűjteményekkel díszíteni az otthonaikat. A Nyilas imádja a nagy nyitott tereket, a nagy belmagasságokat és a sok természetes világítást, a fotót és a kiegészítőt a falakon és a polcokon.

BAK

A Bakok szilárdak és megbízhatóak, és ugyanezeket a tulajdonságokat értékelik a lakberendezésben is. A tömör fa, gránit és klasszikus kifinomultság felé vonzódnak. Mindent beleadnak, hogy ideális életteret teremtsenek maguknak.

VÍZÖNTŐ

Az e jelben született emberek mindig nyitottak a technológiai fejlődésre - még ha csak a háztartási gépek területén is. A lakberendezésnél felejtse el az antik tárgyakat, és keressen modern bőrkanapét acélvázzal, egy-egy hangsúlyos székkel, és fontolja meg a betonpadlót vagy a betonból készült munkalapot.

HALAK

A Halak éteri álmodozók, akik imádják a pihenést és a kellemes dallamokat. Otthonuk derűs szentéllyé válik, különösen a hálószobájuk, hogy pihenjenek és visszavonuljanak fantasztikus belső világukba.

Ha kedve támadt egy felújításhoz, de kérdései vannak a kivitelezést illetően, kérdezze szakembereinket >>

Ha pedig igénybe szeretné venni az otthonfelújítás támogatást, de fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá, kattintson ide az online segítségért: https://www.mapei.com/hu/hu/otthonfelujitas-tamogatas

A life.hu cikke alapján, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2316616908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása