Íme, a hét 6 legmerészebb lakberendezési megoldása – Ön melyiket vállalja be?
2021. október 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Íme, a hét 6 legmerészebb lakberendezési megoldása – Ön melyiket vállalja be?

Sárgára festettünk egy bejárati ajtót, kipingáltunk egy apró WC-t, feketére mázoltuk a hálószobánkat, és ez még messze nem a vége. A hét legmerészebb lakberendezési ötleteiből válogattunk.

Színes ajtókról álmodom

a611545110949ed5cdb25929b1a186df.jpg

Látott már piros, zöld, kék vagy sárga bejárati ajtót bárhol is? Itthon szinte kizárt. De ha Portugáliába vagy Spanyolországba látogat, akkor ott mindennaposak a színes, hangulatos bejárati ajtók. Fontos, hogy az ajtót csak akkor színezzük, ha otthonunk belseje is mediterrán hangulatot áraszt magából. Így lesz összhangban a külső a belbeccsel.

A bejárati asztal története 

bfdd516f7ba95bfa0018a42b14f263ef.jpg

Hogy micsoda? Bejárati asztal? Az meg mi a fene? A legtöbb házban, lakásban a bejárat mögött fogasok vagy egy nagyobb szekrény, esetleg pult fogad minket. Ha azonban egy asztalt állítunk oda, akkor máris csavartunk egyet a megszokott dolgokon. Már ezért megéri kipróbálni. 

Egy kisméretű asztal tökéletes a bejárati ajtó mellé akár még egy kisebb előszobájú lakásban is. Tegyen egy polcot az asztal fölé, hogy a kulcsok, kalapok és napszemüvegek könnyen elérhetőek legyenek, és máris megadja a vendégeknek a lakás remek hangulatát és praktikumát.

Ha külön van a WC, nem is foglalkozunk vele?

0d7c92b4aaae04f8d30a746a1bc1ffe1.jpg

Gyakran megfeledkezünk a WC-ről, ha az a fürdőszobától külön helyiségben kap helyet. Fehér fal, talán egy pakolószekrény a falon, egy WC-papír tartó, és ennyi. Pedig bár ez a helyiség aprócska, mégis varázsolhatunk belőle valami különlegeset. Egy világos, például rózsaszínű falszínnel és néhány hangulatos képpel, bekeretezett fotóval a falon egy igazi kis „varázsdobozt” alakíthatunk ki. 

Paint It Black!

b7b718e7b06ad483efd65bf58e72b3bb.jpg

Ahogy a Rolling Stones is énekelte, fessük feketére! Bizony, akár a hálószobát is. Ha elég ügyesek és kreatívak vagyunk, akkor olyan különleges és meghitt érzést kelthetünk, amelyet világosabb árnyalattal nem tudnánk elérni. Ráadásul az eklektikus bútorok is szépen illeszkednek a sötét színekhez, és bármilyen fura is, de még otthonosabbá teszik a környezetet.

Öltöztessük fel az ablakokat!

9a969c4627457938f1e498bfe58a2b91.jpg

Kell egy kis bátorság hozzá, de ha bevállaljuk, akkor cserébe kapunk egy egyedi hangulatot a szobáinkba. A vicces mintájú római árnyékolók például egészen különleges atmoszférát tudnak kölcsönözni a lakásnak.

Egy aprócska szék a fürdőben

c97a07586bf6e4b1309ce8ad9bebe1ec.jpg

Múlt… vagyis inkább múltszázad előtti időket idéz, ha egy apró kis zsámolyt csempészünk a fürdőszobába. A plusz felület nem csak különlegessé teszi a fürdőt, de praktikus is. Rátehetjük a telefonunkat, könyvünket, vagy akár egy pohár bort is…

Ha remek felújítási ötleteihez kiváló segédanyagokat keres, akkor a termékvadászatot mindenképp kezdje itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5016690236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása