6 lakberendezési tipp, amivel a téli hidegben felmelegítheted az otthonodat
2021. november 08. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 lakberendezési tipp, amivel a téli hidegben felmelegítheted az otthonodat

Mit szólnál hozzá, ha télen is lenne egy trópusi sziget, ahová visszavonulhatnál? És mit szólnál ahhoz, ha ez a trópusi sziget a lakásod lenne? Hogy ez ne csak álom maradjon, elhoztunk néhány izgalmas lakberendezési trükköt. Íme…
Talán már Te is észrevetted, hogy a nyár stílusú, színes kiegészítőkkel berendezett lakások, házak mindig vidámabb hangulatot árasztanak magukból. Szükség is van a világos színekre télen, mikor a nap csak néhány órára süt ki. Ezért is válogattunk most a legtrendibb trópusi lakberendezési ötletekből. Vágjunk is bele!

  1. Rattan bútorok

rattan-furniture-tropical-decor-bedroom-with-rattan-headboard-and-palm-leaf-pillows-via-homestolove_com_au.jpg

Kezdjük a bútorokkal. Ha trópusi bútorokról van szó, akkor rattan darabokat érdemes választani. Néhány nád- és bambuszbútor remekül fel tud dobni még egy olyan lakást is, ami túlnyomó részt hagyományos darabokkal van berendezve. 

  1. Természetes növények

natural-plants-with-tropical-sideboard-rattan-decor.jpg

Ha el tudsz helyezni egy pálmafát az otthonodban, akkor rajta! Ha az A-terv nem jönne be, akkor válts a B-re: pakold tele az otthonod szobanövényekkel, hogy otthonod a lehető legtrópusibbnak tűnjön.

  1. Barkcloth

bark-cloth-tropical-curtains-with-bright-flower-design-and-rattan-furniture-via-sfgirlbybay.jpg

A barkcloth egy Afrikából és Ázsiából származó szőtt pamutszövet. Először az 1930-as években vált népszerűvé a világ trópusi régióiban. Ideális kárpitszövet bútorokhoz és függönyökhöz.

  1. Trópusi levél

leaf-motif-tropical-tablescape-via-hm-home.jpg

A banánlevelektől kezdve a legyezőpálma leveléig rengeteg trópusi levélmotívum közül választhatsz. És ez csak néhány a sokféle egzotikus zöld levél közül, amelyekkel a trópusi típusú terekben találkozhatsz.

  1. Pálmafák

3c37e06ff3c0d27e59dfa0a5d4a969e0.jpg

Ez a híres trópusi fa nagyon gyakran megtalálható a trópusi dekorációkon és a belsőépítészetben. Szerencsére itthon is rengeteg kiegészítőn megtalálod a pálmafás motívumokat. 

  1. Bambusz

tropical-bamboo-decor-in-the-bathroom-via-_biodara.jpg

Elképzelhetetlen a trópusi hangulat némi bambusz dekoráció nélkül. Minket például azonnal lenyűgözött ez a bambusz fürdőtálca ebben az egzotikus trópusi fürdőszobában.

Magad is láthatod, hogy nem is olyan nehéz egy tengerparti paradicsomot teremteni otthonodban. Ha valóban szeretnéd kicsit melegebbé varázsolni a lakásod, akkor kezdj hozzá. Az üzletekben a nyári dekorációk valószínűleg már lekerültek a polcokról, de néhány webshopban még biztosan megtalálhatók. 

Forrás

Ha pedig egy komolyabb lakásfelújításhoz segédanyagokra is szükséged lenne, akkor klikkelj ide! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2216719162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása