Elképesztő Ilyen volt – Ilyen lett konyhák a nagyvilágból
2021. november 15. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztő Ilyen volt – Ilyen lett konyhák a nagyvilágból

Még hogy egy apró és unalmas konyhából nem lehet varázsdobozt faragni? Nézd meg a következő „Ilyen volt – Ilyen lett” képeket konyhákról, és készítsd fel az álladat a zuhanásra. 


Festés és átrendezés

Kendra mindössze annyit tett, hogy a szekrényeit frissen festette, néhány dolgot kicserélt, más dolgokat áthelyezett, keresett egy aranyos lámpát, és máris barátságosabb lett a konyhája. Egészen remek munkát végzett mindössze 1-2 nap alatt, és ennyi elég is volt, hogy megszülessen az új konyhája.

Öreg tapéta helyett letisztult dizájn

Elhiszed, hogy ez a konyha egy héttagú család számára készült? Jana Robertson és férje eleinte még le akarták bontani az egész konyhát, és valami újat felhúzni a helyére. Végül az átalakítás mellett döntöttek, és nem bánták meg. Így ahelyett, hogy egy csomó pénzt öltek volna a bontásba, inkább felfrissítették a konyhát, hogy a korábbinál élhetőbbé tegyék.

Leszedték az elavult tapétát, új festékkel, pultokkal, mosogatóval, készülékekkel, és máris egy teljesen új konyhában találták magukat.

És lőn világosság

Következzen Avery Michael rendkívül világos konyhája. Bármennyire is hihetetlen, de a képeken is látszó átalakítás mindössze 65 000 forintnyi dollárba került. Annie kacsatojás kék és tiszta fehér színben pompázó konyhát a sárgaréz kilincsek és a színes szőnyeg még vidámabbá varázsolják. Micsoda különbséget jelent egy kis festék és csempe.

Sajátkezű csoda

Martha Pfister úgy döntött, hogy sok pénzt spórol meg azzal, hogy saját maga festi le a szekrényeit és szereli le és fel azokat. Az így megtakarított pénzt pedig új munkalapra, új hátfalra, új mosogatóra, új csaptelepre, új padlóra és új tűzhelyre költötte. Bár nem lehetett könnyű a felújítás, de az biztos, hogy a végeredmény lenyűgöző lett. Az alsó szekrények színe pedig egészen csodásra sikerült. 

Jellegtelenből stílusikon 

Einstein óta tudjuk, hogy nem csak az anyagból lehet energia, de az energiából is anyag. A lenti képeket látva pedig arra jöttünk rá, hogy a jellegtelenből pár nap alatt valami egészen elképesztően cool dolog születhet. 

Laura és a barátja bérleménynek vették ezt a házat, de aztán úgy döntöttek, hogy egy darabig benne fognak élni. Hogy valóban élni tudjanak a házban, ne csak lakni, az első dolguk volt a konyha átalakítása. Ők lényegében egy átalakító páros, hiszen Laura belsőépítész, a barátja pedig vízvezeték- és gázszerelő. Így persze nem volt nehéz dolguk. 

Ha a Te konyhád is átalakítás előtt áll, akkor kattints a linkre és engedd meg, hogy minőségi segédanyagokkal mi is részesei legyünk a felújításodnak! 

Forrás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1816719178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása