Ezt látnod kell: íme, a 11 legújabb fürdőszoba trend!
2021. november 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezt látnod kell: íme, a 11 legújabb fürdőszoba trend!

Minimál stílus, modern vagy retro? Diszkrét monokróm vagy élénk? Hogyan kombináljuk az anyagokat, berendezést, dekorációt? Megmutatjuk az aktuális fürdőszoba trendeket: így alkothatunk stílusos fürdőszoba enteriőrt.

Szabadon álló kád

A szabadon álló kád különleges látványelem, modern, szoborszerű hatásával a fürdőszoba megjelenését teljesen megváltoztatja.

Természetes anyagok a fürdőszobában

A környezetbarát és környezettudatos trend a fürdőszobában is érvényesül: a természetes anyagok és textúrák harmonikus, spa hangulatot adnak még egy átlagos fürdőszobának is. A legjobb választás a nyugodt szín, kő és fa textúra.

Fürdőszoba dekoráció geometrikus mintákkal, formákkal

A szigorúbb, letisztult fürdőszoba design kedvelőinek ajánljuk: semleges árnyalatok, kontrasztos részletek, melyek kihangsúlyozzák az egyenes vonalakat.

Erős színek a fürdőszobában

Egy másik trend a telített, aktív színek használata, ami mindig friss, élénkítő fürdőszoba enteriőrt eredményez. Különösen jó párosítás, ha a hűvös, élénk árnyalatokat semleges, világos háttérrel használjuk. 

Ugyanazon szín különböző árnyalatai

Ugyanazon szín különböző árnyalatainak kombinációja nyugodt hangulatú eredményt ad. Az unalmas hatás elkerüléséhez válasszunk letisztult színeket, tiszta fehér és krómozott felületekkel.

Fekete dekoráció a fürdőben

A fekete csaptelepek, zuhanyfejek és egyéb kiegészítők nagyon stílusosak és kifejezetten passzolnak a modern, minimalista fürdőszoba enteriőrökhöz vagy loft stílusú fürdőkhöz. 

Szokatlan márványminta a burkolatban

A látványos, megszokottól eltérő márvány mintázat érdekes trend. Szinte műalkotásnak fog tűnni a fal, a megfelelő módon alkalmazva.

Réz vagy arany használata

Egy kifinomult fürdőszoba dekoráció szerves részei lehetnek a réz vagy arany elemek. Tökéletesen passzolnak a tiszta fehér és a merészebb mintás (pl. divatos trópusi) dekorhoz is – retro részletekkel tehetjük teljessé a képet.

Zuhanyfülke perem nélkül a padló síkjában

Az épített zuhanyzónál a zuhanyterületre küszöb nélkül léphetünk be, a design letisztult, a tisztítás egyszerűbb. Extra figyelmet kell fordítani a csúszásmentes felületre, a fürdőszoba vízszigetelésére

Növény minták, élő növények 

Városi környezetben fokozottabban vágyunk a természetes hatásokra, ez a lakberendezési trendekben is látszik. Akik nem félnek az erőteljesebb, színesebb dekorációtól az otthonukban, azok választhatnak ma divatos trópusi mintákat pl. vízálló tapéta formájában – a konzervatívabbak tehetnek virágot, élő növényeket a fürdőbe (nedvességet szerető, napfényt nem igénylő fajtákat).

Terrazzo csempe, burkolat

A kreatív megjelenésű felület nem csak retro vagy rusztikus enteriőrökhöz társítható, remekül mutathat modern fürdőszobában is divatos színekkel és modern részletekkel kombinálva – de mértékkel használva.

Ha szeretnéd az új trendeknek megfelelően felújítani az otthonodat, de kérdéseid vannak, mielőtt belevágnál, kérdezd szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

Ha pedig szeretnéd igénybe venni az állami otthonfelújítás támogatást, kattints ide az online segítségért

(A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9716719206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása