Elképesztő Ilyen volt – Ilyen lett konyhák a nagyvilágból
2021. november 29. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztő Ilyen volt – Ilyen lett konyhák a nagyvilágból

Még hogy egy apró és unalmas konyhából nem lehet varázsdobozt faragni? Nézd meg a következő „Ilyen volt – Ilyen lett” képeket konyhákról, és készítsd fel az álladat a zuhanásra. 

Festés és átrendezés

Kendra mindössze annyit tett, hogy a szekrényeit frissen festette, néhány dolgot kicserélt, más dolgokat áthelyezett, keresett egy aranyos lámpát, és máris barátságosabb lett a konyhája. Egészen remek munkát végzett mindössze 1-2 nap alatt, és ennyi elég is volt, hogy megszülessen az új konyhája.

ke_p2_1.jpg

Öreg tapéta helyett letisztult dizájn

Elhiszed, hogy ez a konyha egy héttagú család számára készült? Jana Robertson és férje eleinte még le akarták bontani az egész konyhát, és valami újat felhúzni a helyére. Végül az átalakítás mellett döntöttek, és nem bánták meg. Így ahelyett, hogy egy csomó pénzt öltek volna a bontásba, inkább felfrissítették a konyhát, hogy a korábbinál élhetőbbé tegyék.

Leszedték az elavult tapétát, új festékkel, pultokkal, mosogatóval, készülékekkel, és máris egy teljesen új konyhában találták magukat.

ke_p3_1.jpg

És lőn világosság

Következzen Avery Michael rendkívül világos konyhája. Bármennyire is hihetetlen, de a képeken is látszó átalakítás mindössze 65 000 forintnyi dollárba került. Annie kacsatojás kék és tiszta fehér színben pompázó konyhát a sárgaréz kilincsek és a színes szőnyeg még vidámabbá varázsolják. Micsoda különbséget jelent egy kis festék és csempe.

ke_p4_1.jpg

Sajátkezű csoda

Martha Pfister úgy döntött, hogy sok pénzt spórol meg azzal, hogy saját maga festi le a szekrényeit és szereli le és fel azokat. Az így megtakarított pénzt pedig új munkalapra, új hátfalra, új mosogatóra, új csaptelepre, új padlóra és új tűzhelyre költötte. Bár nem lehetett könnyű a felújítás, de az biztos, hogy a végeredmény lenyűgöző lett. Az alsó szekrények színe pedig egészen csodásra sikerült. 

ke_p5_1.jpg

Jellegtelenből stílusikon 

Einstein óta tudjuk, hogy nem csak az anyagból lehet energia, de az energiából is anyag. A lenti képeket látva pedig arra jöttünk rá, hogy a jellegtelenből pár nap alatt valami egészen elképesztően cool dolog születhet. 

Laura és a barátja bérleménynek vették ezt a házat, de aztán úgy döntöttek, hogy egy darabig benne fognak élni. Hogy valóban élni tudjanak a házban, ne csak lakni, az első dolguk volt a konyha átalakítása. Ők lényegében egy átalakító páros, hiszen Laura belsőépítész, a barátja pedig vízvezeték- és gázszerelő. Így persze nem volt nehéz dolguk. 

ke_p6_1.jpg

Ha a Te konyhád is átalakítás előtt áll, akkor kattints a linkre és engedd meg, hogy minőségi segédanyagokkal mi is részesei legyünk a felújításodnak! 

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1716755784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása