A hét legszebb fürdőszobái, amelyeknek képtelenség ellenállni
2021. november 30. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A hét legszebb fürdőszobái, amelyeknek képtelenség ellenállni

Inspirációt keresel a fürdőszobádba? Reméljük, mert mi hoztunk néhány gyönyörű fürdőszoba ötletet, amitől garantáltan beindul a fantáziád. 

A letisztult szépség

Ha a fehérre és a modernre gondolunk, nekünk ez a fajta fürdőszoba jut elsőként eszünkbe. Letisztult vonalak, néhány organikus érintés - ez minden, amire a minimalizmus kedvelőinek szükségük lehet. A zuhanyzó szinte eltűnik a háttérben, az egész helyiségben végigfutó padló- és falicsempének köszönhetően.

A fekete démon

„Senki sem alulöltözött vagy túlöltözött egy kis fekete ruhában.” Mondta anno Karl Lagerfeld. Nos, akárhonnan is nézzük, mindez ma már igaz egy fürdőszobára is. Még akkor is, ha egy fürdőszobában a leggyakoribb szín a fehér. Ezért tűnhet meglepőnek egy szinte tetőtől talpig fekete fürdő. A feketéhez kell egy kis bátorság, bár ha nem felejtesz el színt vinni bele néhány gyönyörű képpel, akkor a végeredmény egy igazán klasszikus és elegáns helyiség lesz. 

Egy saroknyi tengerpart

A kavicsos padló és oszlop ebben a zuhanyzós fürdőszobában határozottan tengerparti hangulatot áraszt. Emlékezz vissza, amikor legutóbb lemostad a sót a bőrödről. Nos, ebben a zuhanyzóban minden percben ez az érzés köszön vissza. Ehhez pedig a kavicsok remek kiindulási alapot jelentenek!

A frissesség élménye

Mi lehetne egy fürdőszoba legfőbb funkciója, minthogy a használója felfrissüljön benne? Ezt az egyszerű igényt szolgálja ki ez a gyönyörű vizes helyiség. Sok fehér egy csipetnyi zölddel, rengeteg fény egy bambuszból készült római rolóval; mindezek együttesen egy szép, frissítő fürdőszobát eredményeznek.

Az egyszerűen gyönyörű

A lágy kékeszöld árnyalat épp elég színes ahhoz, hogy örömet okozzon, de nem áll olyan távol a semlegességtől, hogy hamar megund. A tiszta vonalak, az egyszerű formák és a csaptelep hagyományos vonásai teszik ezt a fürdőszobát olyanná, amely évekig klasszikus marad.

Az apró szépség

Ez a kis fürdőszoba helyet takarít meg a talapzatos mosdóval, a sarki zuhanyzóval. Az ablakból érkező természetes fény rengeteget hozzáad a pozitív, kellemes hangulathoz, ami ebből a fürdőből árad. A vidám mozaikcsempe pedig karaktert és személyiséget kölcsönöz a helyiségnek. 

Hatalmas tér, kevés bútor

Néha a luxus lényege nem a bőségben rejlik, hanem annak hiányában. Ez a sok nyitott térrel rendelkező fürdőszoba remek példa erre, és arra, hogy a spa-érzést elérjük. Egy egyszerű, szabadon álló kád, egy klasszikus márvány pult és egy felújított csillár adja meg ennek a térnek a szükséges karakterét.

Ha a képeket látva Te is felújítanád a fürdőszobádat, és szeretnéd, ha nem csak csodás, de tartós is lenne, akkor kérj árajánlatot a szükséges segédanyagokhoz a linkre kattintva.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2016769296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása