Így teszi a kerámia gyönyörűvé a konyhádat
2021. december 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így teszi a kerámia gyönyörűvé a konyhádat

Íme, néhány példa, miként befolyásolják az egyes csempék és járólapok a helyiség hangulatát. Jöjjön 4 stílus és a hozzá illő burkolatok!

Játék a színekkel

A négyzetes csempék egyszerűek, praktikusak, ebből adódóan jó, ha olyan feltűnő színűt, mintájút választasz, ami kontrasztot alkot a konyhabútorral. Például jó párosítás a világos bútor mellé sötétzöld, piros vagy sötétkék csempét választani. Még drámaibb hatást érhetsz el, ha világos színű fugát használsz.

14436_c1.jpg

Egyedi varázs

14437_c3.jpg

A mozaikcsempe nem véletlenül népszerű évek óta: kiemeli, felfrissíti, egyedivé varázsolja a konyhát. Válassz üvegmozaikot, vagy akár tükörmozaikot is a maximális vibráláshoz.

Fényes szépség

14438_c4.jpg

A pasztell árnyalatú csempe azoknak jó választás, akik sötét vagy élénk színű konyhabútort szeretnének. A világos szín remekül kiemeli a bútor szépségét. Fokozhatod az összhatást, ha fényes a konyhabútor és a csempe is.

Mediterrán álom

14439_c5.jpg

Terrakotta járólappal megvalósíthatod álmaid mediterrán konyháját. Főleg tágas, világos konyhákban érvényesül ez a stílus, amihez rusztikus fa bútorok illenek a legjobban.

Ha szeretnéd valamelyik stílusnak megfelelően felújítani a konyhádat, de kérdéseid vannak, mielőtt belevágnál, kérdezd szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

Ha pedig szeretnéd igénybe venni az állami otthonfelújítás támogatást, kattints ide az online segítségért

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8316755800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása