Ettől lesz idén mesebeli hely karácsonykor az udvarod
2021. december 06. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ettől lesz idén mesebeli hely karácsonykor az udvarod

Még nincs ötleted, hogyan dobd fel az udvarodat karácsonykor? Ne búslakodj, mi elhoztuk a TOP 5 ünnepi praktikát.

A házon elhelyezett fények klasszikus ünnepi díszítésnek számítanak, de a legjobb kültéri karácsonyi dekorációk rengeteg természetes elemet is tartalmaznak. A fák, bokrok, sőt még a fű is fontos szerepet játszhatnak a varázslatos ünnepi hangulat megteremtésében. 

Nem csak a fenyő érdemli meg a karácsonyi öltözéket 

Ha a téli növényekre gondolunk, az első, ami beugrik, a fenyő lesz. Azonban ne gondold, hogy a lombhullató fák és cserjék használhatatlanok a karácsonyi díszítéshez. A levéltelen (vagy tű nélküli) fatörzsek és ágak is ideális keretet biztosítanak a káprázatos fényjátékokhoz.

Díszben az ablak 

Az egynyári virágok remekül mutatnak a meleg hónapokban az ablakban. De mi lesz a tél beköszöntével? Beletörődünk egy sivár ablakpárkányba? Dehogy. Télen tegyünk az ablakba örökzöldeket, és decemberben öltöztessük őket karácsonyi díszekbe. A lakók és a szomszédok életébe is karácsonyi hangulatot csempészhetünk ezzel. 

Gyümölcsök, mint díszek 

A gyümölcsök remekül alkalmasak arra, hogy a színes, de elegáns dekorációk művészi felhasználásával karácsonyi hangulatot varázsoljanak a szabadba. Különösen jól mutatnak, ha egy ajtót díszítenek. De nem csak az alma fest jól karácsonyi díszként, hanem az ananász is, amely az angolszász területeken régóta az üdvözlés szimbóluma. 

Ünnepi kosár a kertben

A piros színű bogyós növények remekül mutatnak egy régies fakosárban vagy ládikában. Ha még teszünk melléjük néhány fenyőtobozt, esetleg egy kis világítást, akkor könnyen érezhetjük úgy, hogy házunk egy karácsonyi képeslapon is megállná a helyét.

Felvillanyozott bokrok 

Ne feledkezz meg a bokrokról sem, mikor a kert feldíszítésére készülsz. Dobd fel a kerítést vagy a kerítés melletti bokrokat színes karácsonyi fényekkel. Ha a bokrokra hó esik, még jobban mutathatnak, hiszen a fények megvilágítják a havat, és érdekes színeket kölcsönöznek neki.

Ha karácsonyi dekorációkkal nem is, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal minden mennyiségben tudunk szolgálni, az árajánlathoz kattints a linkre

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8616755864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása