Ilyen színű lesz a falad jövőre?
2021. december 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ilyen színű lesz a falad jövőre?

Ha ezekből a csodaszép árnyalatokból válogatsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lakás falainak színével nem csak egy régebbi divatot követsz. Nézzük, mik lesznek a legtrendibb színválasztások az otthontulajdonosok körében jövőre!

  • Az első számú falszín trend: a kék

A kék mindig is arról volt ismert, hogy az egyik legmegnyugtatóbb szín. Az elmúlt év világjárványa után nem csoda, ha sokan arra vágynak, hogy olyan térben tölthessék az idejüket, amely nyugtató hatással van rájuk, ehhez pedig ideális a kék fal. Persze itt nem feltétlenül a gyerekszobák égszínkékjére gondolunk: nyugodtan tervezhetsz a hideg tengereket idéző sötétebb kékekkel is, ezek is ugyanolyan jó hatással vannak az ember pszichéjére.

  • Földszínek

Ha földszínt választanál, akkor azon kell elgondolkodnod, hogy neked személyesen melyik az a natúrszín, amely leginkább megközelíti a természetközeliséget. Ez lehet a drapp, illetve homokszín bármilyen árnyalata, de a zöld fal is nagyon elegáns lehet, különösen barna kiegészítőkkel. Utóbbi egyébként az elmúlt évtizedekben nem örvendett túl nagy népszerűségnek, most azonban a fenyőzöld árnyalata robbanásszerűen visszatért a belsőépítészetben. Ha idegenkednél az erősebb színektől, akkor először próbálkozz meg azzal, hogy csak egy falat festesz le a szobában; nem kell egyből mind a négy mellett elköteleződni.

  • Barna

Az elmúlt években egyértelműen a szürke ezer árnyalatában pompáztak a falak, ennek a trendnek azonban vége van. Persze nem kell azonnal átfesteni a falakat, ha kedveled a szürkét, de készülj rá, hogy a következő évek trendszíne a falakon egyértelműen a barna lesz. Természetesen ebből is fogjuk látni a világos, nem túl feltűnő árnyalatokat, de sötétbarna falakkal is sokfelé fogunk találkozni.

  • Padlizsán

Nem kizárt, hogy a padlizsánszínű falak megmaradnak az igazán kísérletező kedvű lakberendezőknek, de ha érdekel, milyen hatást kelthet az otthonodban, próbáld ki ez a színt például a folyosón. Ha mégsem tetszik annyira, akkor sem kell majd egész nap nézned. Azért érdemes így eljárni, mert a padlizsán mellett el kell köteleződni; nincsenek világos vagy pasztell árnyalatai.

Ha szeretnéd valamelyik színnek megfelelően felújítani az otthonodat, de tanácsra lenne szükséged, kérdezd szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

Ha pedig szeretnéd a felújításodhoz igénybe venni az állami támogatást, kattints ide az online segítségért

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9216755998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása