Egészen apró, de annál stílusosabb bárszekrény ötletek akár egy garzonba is
2021. december 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Egészen apró, de annál stílusosabb bárszekrény ötletek akár egy garzonba is

Nem kell feltétlenül James Bonddá válnunk ahhoz, hogy a mi otthonunkban is stílusosan tudjuk felszolgálni a vodka-martinit. Természetesen rázva, nem keverve. 


Úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk, hogy csak azért, mert egy lakásban nincs elég hely, ne tarthassunk egy fergeteges pénteki bulizást. Éppen ezért most mutatunk pár apró, de közben igazán ötletes bárpult és bárszekrény megoldást. 

Ne rejtsd el!

A szép üvegeket nem kell elrejteni! Tartsd a gyűjteményed egy tálcán az étkezőben vagy a nappaliban, egy komód vagy szekrény tetején. Még egy tipp: maximalizáld a tér méretét a bárpult fölé helyezett tükörrel.

Könyvtár helyett italtár

A hűvös kék és szürke árnyalatok és gazdag csokoládébarna szín remek összhangja nem csak az olvasáshoz, de egy kis italozás melletti beszélgetéshez is meghozza a kedvet. Az imádnivaló tapéta életre kelti a nappalit, a könyvespolc ihlette minibár pedig nem csak elegáns, de még praktikus is.

A legeslegkisebb

Ez valójában nem is egy pult, mégis kellően elegáns ahhoz, hogy néhány üveg bort megfelelően tároljunk. 

Ahol mindig nyár van

Ebben a nappaliban az embernek valahogy mindig egy napernyős koktélra fáj a foga. A bárpult egy egykori szekrényből lett kialakítva azzal, hogy az ajtókat leszerelték róla. A teknősbékás tapéta pedig igazi karibi hangulatot kölcsönöz a pult környékének. 

Ez nem konyha, ez bárpult

A holland ajtó ugyanis egy kicsi, de teljesen működő vizes bárpultot rejt. A parasztházi furnér lehetővé teszi, hogy a szekrény teljesen beleolvadjon a környezetbe, a kettéosztott ajtó pedig arról gondoskodik, hogy az italokhoz is könnyedén hozzáférjünk. 

A konyha és a bárpolc találkozása

A keskeny, mennyezetmagasságú sárgaréz polcegység remekül összekapcsolja a konyhát és a bárt. Legalábbis vizuálisan. Funkcionálisan ugyanis tökéletesen elkülönülnek. 

A praktikusan csodálatos

Ha nem vagyunk abban a helyzetben, hogy egy egész szekrényt szenteljünk az ital tárolására, akkor jön képbe a zsugorítás. Ebben az apró „bárkomódban” könnyen el lehet dugni mindent, amikor nincs használatban. Imádjuk a meglepő sárga belsőt, ami ezt a különleges kis szekrényt díszíti. 

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni a nappalidba, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, csak kattints a linkre

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr416756192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása