A hónap legszebb fürdőszobái egy csokorban
2021. december 30. írta: Minden, ami lakásfelújítás

A hónap legszebb fürdőszobái egy csokorban

Ötleteket, inspirációt keresel fürdőszobád felújításához? Akkor ezt a cikket nyitott szemmel fusd át, mert hoztunk Neked 7 eszméletlenül jól kinéző fürdőszobát a világ minden szegletéből. 


Erdő a falon

Ez a fürdőszoba főként az erdő fekete és fehér színeit használja. Ettől nem csak természetessé, de egyszersmind elegánssá is válik a helyiség. A kék apró felbukkanásai pedig még adnak egy plusz varázslatot a fürdőnek. 

A divatos

A sárgaréz fogantyúk melegséget visznek ebbe az amúgy hideg színeket használó fürdőszobába. Szerencsére a fémfelületek mostanában elég divatosak. A tükör pedig még hangulatosabbá teszi a helyiséget.

Vissza a természetbe

Ez a frissítő fürdőszoba igazán merész választásnak tűnik ezzel a zöld bambuszrácsos tapétával. A zöld szín és a bambusz pedig visszaköszön az ablakkereten és a redőnyön is. A különleges tükörrel ékesítve ez a fürdő egyszerre különc és személyes.

Vízesés a falból 

Mindannyian álmodtunk már arról, hogy egy trópusi erdőben egy frissítő vízesés alatt zuhanyozhatunk. Ez a fényűző zuhanyzó olyan érzést kelt, mintha egy különleges kis barlangban lennénk egy privát trópusi szigeten. A vízesés ráadásul merész változást jelent a tipikus zuhanyzókhoz képest.

Az apró csoda

Ami apró, az miért ne lehetne szép? Ebben a kedves kis helyiségben a zuhanyzó és a WC remekül megfér egymás mellett. A párkány pedig egyszerre használható az ablak melletti növény 

elhelyezésére és a szappanok, samponok, tusfürdők tárolására. A növény zöld, frissítő jelleget kölcsönöz a kissé steril fehér fürdőnek. 

Vissza a múltba

Ebben az 1960-as évek ihlette fürdőszobában minden elem figyelmet követel magának. A lekerekített sarkokkal ellátott tükörről és az aranylábú zsámolyról pedig szinte lehetetlen levenni a szemünket. Aztán ott van még a fekete és a fehér túlsúlya, valamint a hengeres mosdókagyló és a kocka alakú, szabadon álló kád erős geometriai vonalai. Mindezek kellenek ahhoz, hogy egy múltidéző fürdőszobánk legyen. 

A méhek fürdőszobája?

Ez az aprócska fürdőszobában a méhsejtes csempével igazán mesebeli hatást kelt. A csempe egyedi formája segít abban, hogy a helyiség szélesebbnek tűnjön, ami egy ilyen szűk térben remekül jön. A sárgaréz csaptelepek pedig még egy kis mézes árnyalatot adnak az egésznek.

Ha az ötletek mellett kiváló segédanyagokra is szükséged van, akkor csak klikkelj ide, és mutatunk pár remek megoldást

(Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9316756098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása