Elképesztő konyhai átváltozások – „Ilyen volt, ilyen lett” konyhák képekben
2022. február 21. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztő konyhai átváltozások – „Ilyen volt, ilyen lett” konyhák képekben

Mi történik, ha a világban kreatív nők és férfiak egyszer csak megunják unalmas, apró konyhájukat? Fogják magukat, és létrehoznak valami egészen elképesztőt…

És lőn világosság!

A süllyesztett mennyezet és a felső szekrények eltávolítása kiválóan tágította ezt a konyhát. Imádnivaló a szellőssége és a világossága. Egy ilyen konyhába nem csak főzni, de hazaérkezni is nagyszerű lehet.

before-after-semihandmade-white-kitchen-renovation-1111lightlane1.jpg

Mintha nem a régi volnál

Ez a konyha úgy megváltozott, hogy új formájában alig lehet ráismerni. Tesszük hozzá, hál’ Istennek! Nekünk nem csak az új nyílászárók, de a különleges kék szín is nagyon tetszik. És Nektek? 

screen-shot-2019-06-25-at-12_44_48-pm.png

screen-shot-2019-06-25-at-12_45_01-pm.png

Amikor nem csak a konyha, de a hangulata is megváltozik

Ennek a konyhának az átalakítása egész egyszerűen lenyűgözött minket. Az elrendezés ugyan nem sokat változott, de nézd meg, a szekrények festése mennyire megváltoztatta a konyha hangulatát! 

screen-shot-2019-06-25-at-12_49_32-pm.png

Another brick in the wall? No!

Egészen új dolgot kaphatunk csak azzal, ha kiütünk egy falat a házban. Szinte érezzük, ahogy fellélegzik ez a konyha a fal lebontása után. Ráadásul így helyet kaphatott egy fantasztikus kis sziget is a helyiség közepén. 

kitchen.jpg

img_152b5679a78a-1.jpg

És amikor jól áll a tégla

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de mi rajongunk a téglahatásért a konyhákban. Mintha a múlt század találkozna a modernnel, és örök frigyre lépnének. Ráadásul a nem megszokott téglaszínekkel játszva valami egészen varázslatos eredményt kaphatunk.

15-clever-renovation-ideas-to-update-your-small-kitchen-13-600x1177.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, elég csak a linkre kattintanod

Forrás: https://www.beneathmyheart.net/2019/06/before-and-after-10-stunning-kitchen-transformations/

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2016808694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása