5 takarékos okostipp, és mintha új lenne az otthonod!
2022. február 24. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 takarékos okostipp, és mintha új lenne az otthonod!

Időről-időre jólesik egy kicsit felújítani az otthonunkat, még akkor is, ha csak átrendezzük a szobát vagy beszerzünk néhány új lakberendezési tárgyat vagy apró kiegészítőt. A legjobb, ha erre nem kell egy vagyont költeni, a jó hír pedig, hogy sokszor egyetlen tárgy is képes minderre. Ha kicsit variálnál a lakásod dekorációján és kinézetén, most adunk hozzá néhány tippet.

305342_775x400.jpg

Íme, 5 tárgy, ami nem kerül sokba, mégis jól néz ki

- Lámpák minden mennyiségben

Fényforrásból sosem elég! Ha ügyesen rétegezed a fényeket, különleges hangulatot teremthetsz a lakásodban. A home office korszak egyik hozománya, hogy a legtöbbünknek már kezdetleges otthoni irodája is van, amit ideje feldobni egy különleges íróasztallámpával, ami pont olyan, mint a filmekben szereplő könyvtárakban.

keyboard-mouse-and-desktop-computer-on-wooden-des-2021-08-26-15-45-20-utc_m.jpg

- Amit mások is megjegyeznek

Lakberendezők szerint jelenleg nem egy adott szín vagy stílus a meghatározó, hanem az, hogy az otthonodnak története legyen. Fontosnak tartják, hogy olyan dolgok vegyenek körül, amikről mesélni lehet, és amik mosolyra fakasztják az embert. Egy-egy szokatlan darab még nem jelenti azt, hogy sutba kell dobnod a stílusod, csupán lesz valami, amit a barátaid azonnal megjegyeznek, ahogy belépnek hozzád. 

shelving-2021-08-27-09-45-22-utc_m.jpg

- Tálcát alá!

Ha sosem tudtad, hogyan rendezd el a dohányzóasztalon található dekorelemeidet és gyertyáidat, akkor remek megoldás lehet egy tálcára rakni őket. Rendkívül népszerű lett az utóbbi időben ez a lakberendezési trükk, amivel nemcsak feldobhatod az asztalt, de összességében rendezettebb hatást érhetsz el vele. Az arany és az ezüst verziók extrán divatosak!

modern-apartment-interior-of-living-room-with-sofa-2021-08-29-22-09-38-utc_m.jpg

- Stílusos kiegészítőkkel spa-hatás

Dobd fel néhány új kiegészítővel a megunt fürdőszobád, ami máris megváltoztatja a teret. Új törülközők, arany kiegészítők vagy egy extra kádkilépő is szuperül feldobhatja a teret.

eco-friendly-bamboo-toothbrushes-on-a-neatly-organ-2021-09-01-08-08-05-utc_m.jpg

- Fali dekoráció

Egy fali dekoráció más összhatást ad, mint egy festmény. Az arany leveles dekorelemek például most virágkorukat élik, így ha neked is bejönnek, érdemes lehet egy ilyennel feldobnod az üres falat.

golden_leaves.PNG

Ha szeretnéd komolyabban felújítani az otthonod, de lenne pár kérdésed, mielőtt belevágnál, kérdezd bátran szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7116808712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása