Elképesztő megoldásokkal találnak mindennek helyet ezek a tulajdonosok apró lakásukban
2022. május 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztő megoldásokkal találnak mindennek helyet ezek a tulajdonosok apró lakásukban

Fantasztikus fotókon mutatjuk be azoknak a tulajdonosoknak az otthonait, akik a kreativitásukat felhasználva egészen elképesztő dolgokat varázsoltak még a legapróbb helyekből is. Lopd el az ötleteiket Te is.

Tíz emberből nyolc biztosan panaszkodik, ha egy kisebb lakásban vagy házban kell élnie. A maradék kettő viszont inkább gondol egy merészet, segítségül hívja saját és mások kreativitását, és alkot valami egészen bámulatosat a saját ici-pici otthonából. Neked melyik a kedvenced a következő „apróságokból”?

Használd ki a legapróbb réseket is

Ha a lépcső alatt van hely, hát pakold tele! Ha a szekrények teteje üres, hát tegyél róla, hogy többé ne legyen az. Arra azért ügyelj, hogy az otthonod ne raktárnak nézzen ki, hanem egy meleg, baráti helynek. Ehhez jól jön pár növény is.

plant-decor-design-tiny-homes.jpg

Világos lakás, nagyobb lakás

Nem véletlenül olyan népszerűek a világos színek az aprócska otthonok belső terében. Az olyan semleges színek, mint a fehér, a szürke és a bézs segítenek abban, hogy a szobák szellősebbnek és nagyobbnak érezzék magukat, mint amekkorák valójában. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy ezek a színek remekül visszaverik a fényt. 

neutral-colors-design-tiny-homes.jpg

Változtass a funkciókon

Ha ajtó, legyen tolóajtó. Ha ablak, akkor nyugodtan tolj be alá egy asztalt. Ettől nem sűrűbb lesz a helyiség, hanem egyedibb és hasznosabb. Mindig nézd meg, hogy egy-egy bútor funkciójának megváltoztatása mekkora plusz hellyel jár.

natural-accents-design-tiny-tomes.jpg

Az ajtó fölé is pakoljak? Miért ne?

Ugye, mennyi kihasználatlan hely van még az otthonodban? Akár a bejárati ajtó fölé is lehet pakolni, ráadásul jobban is mutat néhány fonott kosár, mint a biztosítószekrény.

french-doors-design-tiny-homes.jpg

Ha van élet, van tér is

Sokan nem szeretnek egy apró konyhában tartózkodni huzamosabb ideig. Azonban, ha telepakoljuk virágokkal és mindenféle zöld növénnyel, akkor az ott töltött idő is lehet kielégítő. Egy ilyen konyhában például ki ne forgolódna szívesen.

 vertical-space-design-tiny-homes.jpg

Ha berendezésekkel nem is tudunk szolgálni, de az egész ház felújításához szükséges segédanyagokkal nagyon is, a linkre kattintva

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4117806959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása