Nem találsz jó kivitelezőt? Erre érdemes figyelni!
2022. október 03. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Nem találsz jó kivitelezőt? Erre érdemes figyelni!

Van egy kérdés, amit sokan elfelejtenek feltenni a kivitelező szakembernek, mielőtt különféle felújítási munkálatokkal bízzák meg őt. Azt természetesen megkérdezik, hogy milyen referenciái vannak, mutasson képeket régebbi munkáiról, milyen garanciát vállal, milyen árajánlatot tud adni és mikor tud kezdeni.

 

De ezeken felül is van még egy fontos, döntő kérdés, amit minden megbízónak muszáj feltennie, mielőtt szakembert választ.

tools-table.jpg

Ez pedig az, hogy milyen segédanyagokkal dolgozik.

A megkérdezett szakemberek 3 olyan gyakori okot említenek, amiért Mapei termékeket választanak a munkájukhoz: 

  1. A megrendelők a munka igényességét a használt márkával párosítja, és a Mapei presztízsmárka. 
  2. Sokat dolgozott előtte Mapei termékekkel, és a bedolgozhatóság kényelmét nem áldozza fel néhány 100 Ft nyereség miatt.
  3. Az eddigi tapasztalatai azt mutatják, hogy ahol Mapei-jel dolgozott, nyugodtan vállalhatott garanciát, nem kellett hibát javítani, problémamentes volt a munkája.

Tehát ha a kiszemelt szakember a Mapei-t nevezi meg, mint kedvenc segédanyag gyártóját, akkor 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy megbízható, alapos és precíz szakértővel áll szemben.

Persze nem kell ezt azonnal elhinni! Íme, egy olyan magánszemély véleménye, akinél a szakember szintén Mapei termékeket javasolt. Annyit elárulhatunk, hogy a nyilatkozó megdöbbent, amikor kiment a helyszínre ellenőrizni a szakikat:

Tivadar egy lakásfelújítás kapcsán tárgyalt egy kivitelezővel, aki azt ajánlotta neki, hogy Mapei termékekkel dolgozzanak. Tivadar bízott a szakemberben, és a munkálatok gyorsasága is az bizonyította, hogy jól választás volt a Mapei. 

Nemcsak a minőség, hanem a választék is elképesztő, ugyanis minden típusú feladathoz megtalálható a legmegfelelőbb segédanyag a Mapei kínálatában. A profi szakemberek pedig pontosan tudják, hogy mikor melyikkel dolgozzanak. 

A harmadik kategória, amiben Tivadar nem csalódott, az ár. Persze a Mapei termékei többe kerülnek, mint az ismeretlen nevű és sokszor csalódást okozó termékek, de mivel a Mapei-jel elég egyszer dolgozni, és hosszú ideig nem kell hozzányúlni az eredményhez, ezért ez az összehasonlítás nem állja meg a helyét. Tivadar is tudja, amit minden olyan felújító, aki hosszú távra tervez: a megfizethető minőség mindennél többet ér.

Ha te is a Mapei termékei mellett döntesz, és árajánlatra van szükséged, keresd fel honlapunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7117927469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása