5 meglepő lakberendezési tanács a hétre
2023. október 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 meglepő lakberendezési tanács a hétre

Az otthonteremtés sokkal több, mint szimplán csak berendezni a lakásunkat. Íme, 5 meglepő tanács, hogy mi alakíthatja át a házat, a lakást igazi, meleg otthonná, ahol minden percben öröm lenni.

Vedd teljesen birtokba a lakóteret

A bútorok átrendezése, különböző elrendezések kipróbálása, szobák felcserélése – mind nagy hatással lehet arra, hogyan érezzük magunkat otthon. Sokan öntudatlanul úgy osztják el a szobákat, ahogy az előző lakó tette – ha úgy érezzük, valami nincs rendben, álljunk neki és gondoljuk újra a tér felosztását.

mapei-lakberendezes3_1.jpg

Ismerd meg az otthonod igazi karakterét

Minden otthonnak van saját karaktere. Ha még soha nem gondolkoztál el az otthonod karakteréről, akkor ez elsőre furcsa ötlet lehet – de ha megpróbálod, meglepő eredményre juthatsz. Ha a lakás karaktere összhangban van a saját személyiségünkkel, akkor biztosan jól érezzük magunkat otthon a mindennapokban.

mapei-lakberendezes4.jpg

Tedd ki a szeretteid fotóit

A múlt élményei, boldog pillanatai pozitív hatással vannak a közérzetünkre. Családunk, barátaink, szeretteink, utazásaink, nyaralásaink fotói a környezetünkben biztonságérzetet adnak – csoportosíthatjuk a falon, kitehetjük a hűtőre, bekeretezhetjük a polcon, a lényeg, hogy tegyük őket jól látható helyekre.

mapei-lakberendezes1_1.jpg

Vedd körül magad könyvekkel

Ne hagyd, hogy az olvasás élménye eltűnjön az életedből. A könyvek puszta látványa rengeteg pozitív energiát hordoz, az olvasás pedig semmilyen technikai eszközzel sem helyettesíthető. Egy újonnan berendezett otthonban is biztosan találsz helyet egy remek könyvespolcnak, ami dekorációnak sem utolsó.

mapei-lakberendezes2_1.jpg

Dekoráld a falakat

Érdekes, de az emberek a legkülönfélébb indokokkal halogatják a falak dekorálását – van, aki éveket vár, hogy egy képet felakasszon a falra. Pedig képeket akasztani a falra, fotókkal, dekorálni – ez a legegyszerűbb módja annak, hogy otthonosabbá tegyük lakóterünket. A faldekorációtól sokan félnek, mert túlságosan végleges döntésnek tűnik, pedig a valóságban nagyon könnyen változtatható.

Ha kedvet kaptál a felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Kérdezek a szaktanácsadótól

 (Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1218209283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása