6 helytakarékos ötlet, amivel megváltoztathatod az otthonod
2023. október 23. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 helytakarékos ötlet, amivel megváltoztathatod az otthonod

Íme, 6 inspiráló, praktikus megoldás, amellyel sokkal több helyed lehet otthon. Nézzük, mit tehetünk a konyhában, nappaliban, fürdőszobában, hálószobában…

Tipp #1: Matt üveg tolóajtó fürdőszoba előtt

Ha egy szokványos ajtó túl sok helyet venne el, okos megoldás a matt üveg tolóajtó. Illik hozzá az egyik oldalról a fapadló a folyosón, másik oldalról az elegáns burkolat a fürdőszobában.

mapei-otthon4_1.jpg

Tipp #2: Függönnyel elválasztott hálószoba

Ha egy helyiségben van a nappali és a hálószoba, jó ötlet függönnyel leválasztani. Példánkban, a képen szürke fallal látható a háló, sok tárolóhellyel – polcok futnak végig egy teljes falon, fiókok vannak az ágy alatt.

mapei-otthon1_1.jpg

Tipp #3: Letisztult vonalak, sárga, könnyed polcok és pult szürke konyhában

Egy kisebb konyhában jó megoldás tiszta, egyenes vonalakkal tervezni. Például egy szürke falú konyhában, ahol a nyitott polcok és a könnyed pult sárga színt kapnak, azonnal látványos lesz a hatás, és az elemek nem nyomják össze a teret. 

mapei-otthon3_1.jpg

Tipp #4: Munkapult meghosszabbításával kialakított étkező kis konyhában

Egy étkező, legyen az bármilyen kicsi, jelentősen megnöveli egy konyha funkcionalitását – példánkban egy meghosszabbított munkapulttal kétszemélyes étkezősarkot alakítottak ki. 

mapei-otthon5.jpg

Tipp #5: Ötlet takarítószerek helytakarékos tárolására

A takarítószerek szép rendezetten és helytakarékosan elpakolhatóak egy okosan beépített szekrényben. Jó ötlet az ajtó belsejét is kihasználni!

mapei-otthon6.jpg

Tipp #6: Hasznos pult a fűtőtest fölött egy dolgozószobában

Remek ötlet, ha a fűtőtest fölé is asztallap, polc kerül például egy dolgozószobában, így megnövelve a munkaterületet.

mapei-otthon2_1.jpg

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szakmai kérdésem van

 (Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5018209289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása