Így frissítsd fel a nappalit költségek nélkül!
2024. március 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így frissítsd fel a nappalit költségek nélkül!

Az otthoncsinosítási ötleteknek gyakran a rendelkezésre álló pénz szab határt. Márpedig ritkán lehet költekezés nélkül megúszni, ha betéved az ember egy lakberendezési boltba…

Nézzünk pár ötletet, amikkel felfrissítheted az otthonodat anélkül, hogy költeni kellene rá!

Válj meg attól, ami már nem kell

Egy alapos lomtalanítás után szinte újnak tűnik majd az egész szoba. Vizsgáld meg a tárgyaidat, és tedd fel magadnak a következő kérdést: használtad vagy nézegetted az elmúlt egy-két hónapban? Ha nem, akkor elképzelhető, hogy érdemes megválni tőle, vagy a lakás más pontján keresni neki helyet. 

emberek.jpg

Látványos részletek

Alakíts ki egy-egy olyan részt a nappaliban, ami vonzza a tekintetet. Ez lehet egy polc ötletesen elrendezett fényképekkel, egy kis asztalka valamilyen dísztárggyal, esetleg egy látványos festmény vagy fali dekoráció. Az ezeken található elemek rendszeres átrendezésével akár néhány havonta is felfrissítheted a nappalidat, méghozzá teljesen ingyen.

kandalo.jpg

Rendezd át a bútorokat

Sokat dobhat a nappali megjelenésén és hangulatán, ha átrendezed a szobát. Remek kiinduló pont, ha végiggondolod, mit szoktatok vagy szeretnétek leginkább csinálni a nappaliban. Jó ötlet lehet, ha az egyik bútornak máris tudod az új helyét, és ahhoz rendezed a többit. 

Szobák közötti csere

Az előző ponthoz kapcsolható ötlet: az egész lakást feldobhatod csupán azzal, ha egy bútort átviszel egyik helyiségből a másikba. Ez természetesen a kiegészítőkre is igaz, többek között a szőnyegekre, a lámpákra, a díszpárnákra vagy akár a különböző dísztárgyakra. Érdemes eltöprengened a régi bútorok új funkcióján is, hiszen egy komódból remek tévéállvány lehet.

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szaktanácsot kérek

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6618322055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása