3 idegesítő otthoni probléma – eggyel már biztosan te is találkoztál!
2023. szeptember 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 idegesítő otthoni probléma – eggyel már biztosan te is találkoztál!

A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az embert, mivel nehéz tőlük megszabadulni. Nézzük, mik ezek a problémák, és milyen ellenszert vethetünk be a megoldásukra.

#1 A PISZKOS FALAK

how-to-clean-walls-4846969-hero-1c0c8a4b032a46a7aed507bb9286fe18.jpg

Főzés közben kifröccsen a zsír vagy az olaj a falra, a gyermekek kiöntik a színes üdítőket, a felnőttek a kávét vagy a bort, és persze a kisebbek gyakran összetapicskolják a makulátlan fehérre mázolt falat.

A már fennálló szennyeződésekkel egyszerűen felvehetjük a harcot. Erre a problémára megoldás ugyanis az Ultracare Multicleaner nevű általános tisztítószer, amely tökéletes minden otthonba, ugyanis úgy tisztít hatékonyan, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Bármilyen felületen alkalmazhatjuk, és gyorsan megszabadít minket a zsír-, olaj- és a kávéfoltoktól. 

A még tiszta falon a védelem a legjobb megoldás: az Ultracare Stain Protector W terméket bármely felületen alkalmazhatjuk – használatával könnyen elkerülhetjük, hogy szennyeződések és foltok megtapadjanak a fal felületén. Különösen praktikus ez a nagy igénybevételnek kitett helyiségekben – például a konyhában és fürdőszobában –, a Protector W által védett felület mindig ragyogó és egyszerűen tisztítható marad.   

#2 AZ ELKOSZOLÓDÓ FUGA 

fuga.png

A konyhában és a fürdőszobában rendkívül problémás megőrizni a fuga tisztaságát, főleg, ha cementes fugát használunk.

Az Ultracare Grout Cleaner valódi csodaszer – elég néhány fújás, és legyen bármilyen makacs a vízkő, legyen bármilyen elterjedt a penész vagy kemény a megkövesedett szappanfolt, a tisztító villámgyorsan eltávolítja a szennyeződéseket. 

Persze a legjobb támadás itt is a megelőzés: ha elkerülnénk a kosz kialakulását, az Ultracare Grout Protector hatékony védelmet nyújt a fal- és padlófelületek számára, mert megakadályozza a szennyezések bejutását a fugákba. 

#3 AZ A FRÁNYA PENÉSZ

penesz-1536x1023.jpg

A penész az egészségünkre is káros hatással lehet, így mindenképp érdemes mindent megtennünk azért, hogy elkerüljük a kialakulását otthonunkban.

Erre kitűnő választás az Ultracare Anti-mould Protector: bármelyik helyiségbe ideális, így akár a konyhában és fürdőszobában is használható, ahol gyakran előfordul a penész. Az Anti-mould Protector hatékony fegyver a megelőzéshez: megakadályozza a penész képződését a falakon és a csempéken, így hosszantartó védelmet nyújt a sötét szennyeződés ellen. 

Ha pedig már kialakult a penész, akkor jöhet az Ultracare Mould Remover, amely nemcsak eltávolítja a penészt a felületekről, de a további terjedést is megakadályozza. Ráadásul környezetbarát, és kellemetlen szagok nélkül tisztít. Használata is pofonegyszerű: csak fújjuk rá a penésszel szennyezett felületre, és hagyjuk, hogy hasson.  

Ha elsőre végleges megoldásokat keresel a felújítással, építkezéssel kapcsolatban, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Kérdezek a szaktanácsadótól

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5618189753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása