Nagy könnyelműség kétszer annyit fizetni valamiért...
2015. december 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Nagy könnyelműség kétszer annyit fizetni valamiért...

…amit már elsőre is profi módon meg lehet oldani

Ha Ön éppen felújítási munkálatok, burkolás előtt áll, és nem szeretne pár hónap múlva dühöngve telefonálgatni kivitelezőjének, akkor érdemes kicsit alaposabban átgondolnia, hogy

  • szeretne okosan dönteni és olyan csemperagasztót, fugázóanyagok, szilikont, víszigetelőt választani, mellyel minimálisra csökkentheti a lapok felválását,
  • szeretne olyan kivitelezővel együttműködni, aki valóban szakszerűen rakja le az Ön által választott csempét, így az utolsó kockázati tényezőt is ki tudja zárni.

Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyik gyártó termékeit választja a kivitelezéshez. Ha csempéi felválnak nem csupán bosszúság éri, hanem komoly anyagi kár is!

  1. új ragasztót kell vennie,
  2. új szakembert kell keresnie, aki ismét elkéri a munkadíját,
  3. új járólapokat kell vennie azok helyett, melyek tönkrementek.

Ez a kivitelezés költségét könnyedén megduplázhatja! Nagy könnyelműség valamiért kétszer annyit fizetni, amit már elsőre is profi módon meg lehet oldani?

De mitől lesz Ön maximálisan elégedett? Attól, hogy megnézi, hogy milyen gyártó segédanyagait választja, mert higgye el, nem csak az ár a legfontosabb.

istock_000005250788large.jpgBelegondolt már abba, hogy mi lesz akkor, ha valami probléma adódik a burkolattal, ki fogja kezelni az Ön reklamációját?
Rendelkezik megfelelő szakember gárdával az adott gyártó, hogy azonnal – vagy legalábbis rövid időn belül – kezelni tudja a reklamációs igényét, problémáját?

Biztosan találkozott már Ön is olyan ügyfélszolgálattal, akit csak hívott, és hívott, és jobb esetben felvették, majd ide-oda továbbkapcsolgatták, vagy automata hang kérte, hogy ezt és ezt a gombot nyomja meg, de 10 perc kitartó billentyű és gomb nyomkodás után sem jutott el a kívánt helyre. És ekkor bosszúsan nem tudott mást tenni, mint lecsapni a telefont.

Igen ám, de pl. egy teraszburkolás nem pár 10 000 Ft, hanem itt akár fél millió Ft-os károkról is beszélhetünk. Ön mit érezne, ha egyedül maradna a problémájával, mert az adott segédanyag gyártónak sem apparátusa, sem rendszere nincs arra, hogy az Ön problémáját kezelje.

Mit nyújthat egy nagymúltú gyártó a megrendelőinek? 

Ha még szaktanácsra lenne szüksége, ne habozzon, keressen minket itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr408094770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása