Elképesztően inspiráló: letisztult, harmonikus otthon a felújítás után
2023. július 17. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztően inspiráló: letisztult, harmonikus otthon a felújítás után

Igazán időtálló, modern lakberendezést mutatunk meg most: ebben a közepes méretű lakásban praktikus és stílusos otthon került kialakításra, harmonikus színekkel, letisztult megoldásokkal. Ebből biztosan te is tudsz inspirálódni!

A lakásban ki kellett alakítani a közösségi teret, ami jelen esetben a nappalit és a konyhát jelenti egy légtérben, továbbá a szülők hálószobáját, 14 éves lányuk szobáját, két fürdőszobát és elegendő tároló helyet. A tulajdonosok kérése egy modern, visszafogott, de stílusosan berendezett élettér volt.

1. Lépés

Kellett egy közös zóna, ahol együtt lehet mindenki, és természetesen igény volt saját helyekre, minden családtagnak. A tervező a közösségi teret a nappali és a konyha zónák összevonásával hozta létre. A tereket nyitott polcok segítségével érezzük könnyedebbnek a nappaliban.

mapei-otthon1.jpg

2. lépés

A kiépített gyerekszobában a majdnem négy méteres belmagasság lehetővé tette, hogy a kialakítsanak egy galérián kialakított fekvőhelyet. Az ágy alatt gardrób ad tárolóhelyet, de a galériára vezető falépcső is tárolást biztosít, egy nyitott és zárt, helytakarékos rendszer is egyben. A gyerekszoba nyitott polcrendszere térelválasztóként és szerkezeti elemként egyaránt funkcionál.

mapei-otthon2.jpg

3. lépés

A hálószobában helyet kapott egy nagy gardrób és egy saját fürdőszoba, de emellett elkészült egy nagyobb, közös fürdőszoba, egy beépített erkély, illetve egy kis előszoba is, nagy gardróbszekrénnyel.  

mapei-otthon3.jpg

4. lépés

A színpaletta tökéletes eltalálása is nagyon fontos volt. A választás a harmóniára törekedett, így sok semleges és néhány visszafogott, de határozott színárnyalat került a falakra.  A dekorációban is sok praktikus megoldást alkalmaztak. A falak festettek, a nappali padlója laminált, az előszoba és a fürdőszoba kerámia burkolatot kapott.

mapei-otthon4.jpg

Kedvet kaptál te is a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

 

Szakmai kérdésem van

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6218140112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása