Így lesz azonnal kényelmes a hálószobája
2019. február 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így lesz azonnal kényelmes a hálószobája

Elég csak pár apróság, és máris komfortosabb és kényelmesebb lesz a hálószoba. Mi szükséges egy nagyszerű hálószobához? Íme, néhány lakberendezési ötlet, amivel a szoba azonnal tökéletes lesz. Ön hányat pipálhat ki közülük?

1. Világítás - az ágy melletti függeszték

Ez egy remek ötlet, ha különben kevés helyünk van az éjjeliszekrényen a lámpa miatt. A függeszték miatt annyi felület szabadulhat fel az éjjeliszekrényen, hogy könnyedén elférhetnek a könyvek, a mobil vagy egy pohár víz. Ráadásul a belógó világítás pompás hatást kelt, és nincsenek elbújó lámpakapcsolók, keresztbe-kasul futó bosszantó vezetékek. Arra mindenképpen figyelni kell, hogy kellő magasságban függjön a lámpa, ne világítson a szemünkbe, de ne is legyen túl magasan.

2. Egy könyvespolc

A legkisebb hálószobában is el lehet helyezni egy ágy fölötti polcot, ami nem foglal el helyet a térből, de az ajtó feletti kihasználatlan tér is jó felület lehet egy fali könyvespolcnak. Érdemes figyelni arra, hogy a polccal szemben lévő falra kerüljön valami, például egy kép, hogy a szobában az egyensúlyérzet és a harmónia ne vesszen el.

3. Egy kárpitozott puff

Egy puff nemcsak jól néz ki, de számtalan funkciót is betölthet a hálószobában. Öltözködéskor pakolhatunk rá, ráülhetünk, az éjjeliszekrényt is kiválthatjuk egy puffal… Arra figyeljünk, hogy a puff anyaga, színe, mintázata passzoljon a hálószoba hangulatához.

4. Egy titkos tároló

Minden hálószobában van számos olyan apróság, amire szükség van, de nem mutat túl jól, ha szem előtt van. Az ágytakarónak, díszpárnáknak, pokrócoknak is kell estére a hely, ezért egy tárolós ágyvég, vagy egy nagyobb doboz ezek elrejtésére kiváló és praktikus megoldás, hogy még este se uralkodjon el a káosz a hálószobában. Akár még a kárpitozott puff is szolgálhat tárolóként. Az ágy lábánál, vagy az ablak alatti részen tökéletes helye lehet.

5. Egy megfelelő reggeliző tálca

Azt gondolhatná, hogy ez felesleges kiadás, de nem. Néha igenis kell a kényeztetés, és egy pompás vasárnapi reggeli az ágyban egészen különlegessé varázsolhatja a hét lezárását. A legpraktikusabb, ha összecsukható lábú tálcát választunk, mert kevesebb helyet foglal akkor, amikor éppen nem használjuk.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3814610374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása