5 tipp, hogyan dekorálj, ha különleges otthont szeretnél
2024. augusztus 13. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 tipp, hogyan dekorálj, ha különleges otthont szeretnél

A fekete szín a lakberendezésben a lakás bármelyik pontján szuper megoldásokat rejt magában, nem csoda, hogy napjaink lakberendezőinek nagy kedvence lett ez az árnyalat. Jól néz ki a fekete szín a lakberendezésben – íme 5 szuper bizonyíték erre.

dekor_tipp_2.jpg

Faldekor

Nem kell attól tartanunk, hogy a fekete faldekor borússá teszi a szoba hangulatát, ha csak kisebb felületeket kenünk sötétre. Egyetlen fal feketére festése vagy egy fekete falmatrica/tapéta pont elég ahhoz, hogy sikkes hatást kölcsönözzünk a szobának anélkül, hogy komor lenne az eredmény.

dekor_tipp_5.jpg

Könyvespolc

A fekete könyvespolcok nagy virágkorukat élik, pláne hozzá illő kiegészítőkkel. A színes könyvek is jól mutatnak rajta, de dekorálhatjuk apró szobrokkal, növényekkel vagy vázákkal is. Könyvespolcok esetén az sem baj, ha olyat találunk, aminek fa mintázata van, hiszen remekül passzol a könyvekhez.

dekor_tipp_1.jpg

Dekorszobrok, vázák

A lakberendezési boltokban sétálva rengeteg fekete dekorszoborral és vázával találkozhatunk. Ezek idén nagy kedvencek, hiszen bár most lettek csak igazán felkapottak, nem korai kijelenteni, hogy egyszerű eleganciájuk miatt időtállónak számítanak.

dekor_tipp_4.jpg

Kanapé

A fehér nappaliban szuperül kitűnik egy fekete kanapé. Ezzel az ütős színkombinációval a legegyszerűbb megoldásokkal is elegáns nappalit tudunk kreálni, remek választás kezdők számára is, akik trendi otthonra várnak. Ráadásul a fekete kanapé könnyen tisztán is tartható.

dekor_tipp_3.jpg

Konyhabútor

A konyhára sosem a sötét színek tereként gondolunk, pedig nagyon is való oda ez az árnyalat. A fekete konyhabútor újabban a lakberendezők egyik nagy favoritja, pláne a modern hatású lakások megálmodásakor. Sokan attól tartanak, hogy kihívást okozhat a takarítása, azonban semmiben nem tér el a hagyományos színekétől.

Kedvet kaptál egy felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8018443363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása