5 rendkívüli tipp, milyen legyen az otthona a hideg hónapokban
2020. november 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 rendkívüli tipp, milyen legyen az otthona a hideg hónapokban

Íme, néhány látványos inspiráció az őszi-téli hangulathoz!

A hideg hónapokban egyre jobban vágyunk a melegségre a négy fal között, s ehhez igyekszünk áthangolni környezetünket. Puha anyagok, melegséggel teli árnyalatok, meghitt fények – ezek varázsolják otthonossá, meleggé, barátságossá az otthonunkat.

  1. Szerethető és természetes

Ha valaki inkább a letisztult, időtlen enteriőrök híve, akkor válassza a nemes fa erezetes mintáit, amelyeket fel lehet dobni különleges árnyalatokkal, kiegészítő színekkel, és meleg fényekkel, hogy máris a természet aranyló melegét érezhessük az otthonunkban.

  1. Meleg és barátságos

Bármely otthonban, enteriőrben szerencsés választás az őszi színpalettáról válogatni, hiszen ezt a természet inspirálta: a terrakotta, az okker, a mohazöld, a rézvörös vagy a padlizsán mind-mind jól beépíthetőek akár egy neutrális, bézs vagy melegebb szürke térbe, és barátságosabbá, kellemesebbé teszik a látványt. Tipp: a sötétebb, drámaibb színeket meleg fényekkel tegyük otthonossá, meghitté. 

  1. Mozgalmas és vidám

Miért ne dobhatnánk fel a gyönyörű, természetes színeket vidám mintákkal? Az idei trend a színek mellett számos dekoratív mintát, látványos és mozgalmas sormintákat hozott el nekünk. Kreatív és merész ajánlat egy mintás padló, mely mindenképpen a helyiség lelkét adja, intenzívebb, dinamikus és élénk tereket eredményezve. 

  1. Időtlen, mégis elegáns

Ha kicsi vagy keskeny a fürdőszoba, akkor alapszínnek válasszunk a világos bézs, vagy tört fehér, matt csempe variációk közül. Majd ezt dobjuk fel élénk vagy kontrasztos színekkel. Ez lehet egy szép bordó, csokoládé vagy akár sötétlila fürdőszobabútor, de lehet egy sötétebb tónusú, fa hatású szekrény vagy falberakás is. Bármilyen színt választhatunk, a lényeg az egységen és a harmónián van.

  1. Játékos és eredeti

Az egyedi, vidám formákhoz még túl sok színt sem kell bevinnünk, elég egy jó kontraszt, mint például az örökzöld fekete-fehér páros.

A palatinusfurdoszoba.hu cikke nyomán, képek is onnan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3916261640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása