5+1 meglepő tanács, ha kifogástalan otthonra vágysz
2023. június 28. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5+1 meglepő tanács, ha kifogástalan otthonra vágysz

Ha szeretnél pénzt és időt megspórolni az otthonod kialakításakor, nem árt, ha ismered ezt az 5+1 meglepő, de annál hasznosabb tanácsot, amit lakberendező szakemberek osztottak meg a tapasztalataik alapján.

Gondolkodj el a felajánlott segítségen

Mielőtt visszautasítanád a felajánlott rokoni vagy baráti holmikat, bútorokat vagy akár felújítási segédanyagokat, ragasztókat, gondold át, hogy nem jönne-e mégis jól az ingyen segítség. Ha éppen kisebb felújítást tervezel, lehet, hogy a megmaradt segédanyag éppen elég lesz. Vagy a régebbi bútort egy kis kézügyességgel gyönyörűre felújíthatod.

A festék a legjobb barát

Elképesztő változásokat hozhat egy, a megszokottnál eltérőbb falszín. Legyél óvatos, és csak egy fókusz falon próbáld ki az izgalmas színt, a különbség azonnal látványos lesz. És ha nem tetszik mégsem? Szerencsére könnyen orvosolható a baj, egy másik színnel.

A fontosabb bútorokat érdemes használtan megvásárolni

Ezzel nemcsak a spórolni lehet, hanem azt is biztosíthatjuk, hogy egy költözéskor, vagy ha szeretnénk változtatni az otthonunk stílusán, könnyedén meg tudjunk válni a bútordarabtól, hiszen nem adtunk ki rá annyi pénzt, mintha újonnan szereztük volna be.

Próbálj ki több elrendezést a bútorokkal és kiegészítőkkel

Néha az egészen váratlan elrendezések működnek a legjobban, de ehhez ki kell próbálni az összes variációt. Próbálj meg a sablonokon túl gondolkodni, és még az is elképzelhető, hogy az eredmény meglepően tökéletes lesz.

Hagyd, hogy az otthonod „idegesítsen” egy darabig

Érdemes egy kicsit együtt élni a kényelmetlen dolgokkal. Egy rövid idő elteltével ugyanis adja majd magát a legjobb megoldás, ami ideálisabb lesz, mint az elsőként felmerült gondolat.

+1. A kevesebb jobb

Ha nem a stílusod, akkor is próbáld ki a minimált. Csak a legszükségesebb tárgyakkal körülvenni magunkat azt is jelenti, hogy nagyobb rend lesz az otthonunkban, és jobban érezzük magunkat a tágasabbnak ható helyiségekben. 

felujitas_1.jpg

Ha kedvet kaptál egy nagyobb felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon

 

Kérdezek a szaktanácsadótól

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5418121600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.08.21. 09:47:18

Nagyon köszönjük, tetszett a cikk. Ha lakásfelújításon gondolkodnak, nagyon szuper ötletekkel, színes, egyedi tervezésű falpanelekkel tudunk segíteni otthonossá, egyedivé, széppé varázsolni otthonát :kerma.hu/

Üdvözlettel: Kerma Design
süti beállítások módosítása